1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Serenay Sarıkaya'nın, Ali Koç ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! İddiaları ortaya çıkaran Kadir Çetinçalı'yı bakın nasıl affetti!
Serenay Sarıkaya'nın, Ali Koç ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! İddiaları ortaya çıkaran Kadir Çetinçalı'yı bakın nasıl affetti!

Serenay Sarıkaya'nın, Ali Koç ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! İddiaları ortaya çıkaran Kadir Çetinçalı'yı bakın nasıl affetti!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile aşk yaşadığı iddialarını ortaya atan Kadir Çetinçalı'yı şartlı affetti. Kaynak: Serenay Sarıkaya, Ali Koç ile aşk yaşadığı iddialarını ortaya atan kişiyi böyle affetti!

A+A-

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile aşk yaşadığı iddialarını ortaya atan Kadir Çetinçalı'yı affetti.

Çetinçalıyı, şartlı olarak affettiğini belirten Sarıkaya, karşılığında bir kadın dayanışma derneğine bağış yapması şartıyla affedeceğini söyledi. 

Çetinçalı'nın Mor Çatı Kadın Sığınağı'na 1.500 TL bağışta bulunmasının ardından Serenay Sarıkaya, şikayetinden vazgeçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.