1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Serenay Sarıkaya’dan Komedyen Cem Yılmaz’a Yanıt
Serenay Sarıkaya’dan Komedyen Cem Yılmaz’a Yanıt

Serenay Sarıkaya’dan Komedyen Cem Yılmaz’a Yanıt

Cem Yılmaz’ın katıldığı bir programda Serenay Sarıkaya ile ilgili yaptığı hayranlık itirafına karşılık Serenay Sarıkaya’dan ilk açıklamalar geldi.

A+A-

Cem Yılmaz katıldığı bir programda hiç birini stolkluyormusunuz şeklindeki soruta şaka ile karışık olarak Serenay Sarıkaya’nın fotoğraflarına baktığını hatta bazen dona kaldığını ifade etmişti. Magazin kulisleri ise bu açıklamadan sonra ikili arasında tekrar aşk yaşandığı iddialarını yüksek sesle gündeme getirdikleri görülüyor.

Konu ile ilgili olarak ise ilk yorum ise Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi Defne Samyeli’nden geldi. Samyeli çektiği videoda aradan çekildiği yönünde ifadeler kullandı. Magazin kulislerinde Cem Yılmaz’ın sansasyon yaratan programın çekimlerini Serenay Sarıkaya’nın da izlediği ve ikilinin stüdyodan birlikte ayrıldıkları iddia edildi.

Serenay Sarıkaya Soruları Geçiştirdi

Serenay Sarıkaya katıldığı bir ödül töreninde ise basın mensuplarının konu ile ilgili ısrarlı sorularına maruz kaldı. Fakat genç ve güzel oyuncu birçok soruya cevap verirken içinde Cem Yılmaz geçen sorulara üstün körü cevap verdiği görüldü. Basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen konu hakkında yorum yapmayan Serenay’ın iddiaları ise yalanlamadığına dikkat çekildi.

Konu ile ilgili yapılan sosyal medya yorumlarında ise ikilinin büyük bir aşk yaşadıkları hatta bu aşkı basından gizli bir şekilde uzun süredir devam ettirdikleri belirtiliyor. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı ile ilgili iddialara ise her ikilinin sosyal medya takipçilerinde son derece pozitif yorumlar yapıldığı görülüyor.

SanalAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.