1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Serenay Sarıkaya’dan Günler Sonra Cem Yılmaz Açıklaması
Serenay Sarıkaya’dan Günler Sonra Cem Yılmaz Açıklaması

Serenay Sarıkaya’dan Günler Sonra Cem Yılmaz Açıklaması

Şovmen Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile ilgili yaptığı ve magazin camiasının günlerce konuştuğu itirafla ilgili Serenay Sarıkaya’dan günler sonra ilk açıklama geldi.

A+A-

Ünlü şovmen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda oyuncu Serenay Sarıkaya’yı sosyal medyada takip ettiğini hatta bazen onun fotoğraflarına bakarken dalıp gittiği yönde itiraflarda bulunmuştu. Başarılı şovmen bu itirafında işi biraz şakaya vurması sebebiyle tam olarak ciddi olup olmadığı konusunda tartışmalara neden olmuştu. Bu olayın üzerinde günler geçtikten sonra uzun süre sessiz kalan Serenay Sarıkaya konu ile ilgili ilk yorumunu yaptığı görüldü.

Beraber Kuliste Olduğun İddialarını Yalanladı

Ünlü şovmenin kendisi ile ilgili hayranlık duyduğunu belirttiği açıklamalarının tekrar sorulması üzerine ünlü oyuncu Cem Yılmaz’ın ne güzel bir açıklama yaptığını ve gururunu okşandığını söyledi. Magazin programcılarının yorum istemesi üzerine ise Serenay Sarıkaya diyecek hiçbir şeyinin olmadığını belirtti. Ayrıca Cem Yılmaz’ın bu açıklamaları yaptığı sırada kuliste Cem Yılmaz’ı izlediği iddialarına karşılık olarak ise böyle bir şeyin tabii ki de olmadığını dile getirdiği görüldü. Serenay Sarıkaya yine gündemde olan albüm yapması konusunda kendisini ikna etmesi için Sezen Aksu’nun devreye girdiği iddialarına karşılıkta, öğle bir şeyin olmadığını olsa ilk kendisinin haberi olacağı yönünde açıklamaları ile bu iddiaları da reddettiği görüldü. Bergen’in hayatını canlandıracağı proje için ise henüz partnerinin belli olmadığı bilgisini verdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.