1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Seksenler dizisinin sevilen karakteri Ahmet’ten herkesi şok eden itiraf.! Şoray Uzun ilk defa utanmadan aldım diyerek anlattı…
Seksenler dizisinin sevilen karakteri Ahmet’ten herkesi şok eden itiraf.! Şoray Uzun ilk defa utanmadan aldım diyerek anlattı…

Seksenler dizisinin sevilen karakteri Ahmet’ten herkesi şok eden itiraf.! Şoray Uzun ilk defa utanmadan aldım diyerek anlattı…

Ünlü oyuncu Şoray Uzun; geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir TV programında herkesi şaşkına çeviren itiraflarda bulundu. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinde Ahmet karakterine can veren Şoray Uzun gerçekten de başarılı oyunculuğu ve üstün yetenekleri ile dikkatleri her an üzerine çekmeyi başaran bir isim.

A+A-

Uzun bu sefer de magazin gündeminde ilk kez oyunculuğu ile değil de yaptığı itiraflar ile gündemde olmayı başardı. Hülya Koçyiğit’in sunuculuğunu üstlendiği Film Gibi Hayatlar programında konuk olan Şoray Uzun; üniversite hayatını tamamladıktan sonra Selim İleri’nin editörü olarak görev aldığı Argos dergisinde çalışan Şoray; yaptığı itiraf ile herkesi şok etti. Yaptığı bir röportaj ile geçmişte bir ödül kazandığını anlatırken aslında o ödülü kendisinin hak etmediğini itiraf etti.

Şoray Uzun’dan şok itiraf…

Bu anları ise; ‘’Bülent Orhan ile bir röportaj yapılması gerekiyordu. Oran ile Ortaköy’de buluşarak yan ana geldik. O da o zamanlar fabrika senaryosu yazmak için harekete geçmesinden dolayı gürültülü ortamları çok seviyordu.

Bire bir sohbet etmek pek de mümkün değil, bir süre sonra insan takılı kalıyor. Rahmetli gerçekten de adeta gürültüden beslenen birisiydi. Kendisine soruları ben verdim, yani kendime göre bir röportaj yaptım. Yaptığım röportajı ses kayıt cihazları ile beraber çözdüm ve onları tekrar kaleme aldım. Ardından röportajı kendisine teslim ettiğim zaman rahmetli Bülent Abi; ben bir üzerinden geçeyim diyerek aldı ve kendisi yaptı.

Bana teslim ettiği zaman ben virgülüne dahi dokunmadan direk gazeteye teslim ettim. Selim Bey röportaja baktığı zaman bu benim hayatım boyunca okuduğum en güzel röportaj dediği an keşke kendim yapmış olsaydım. Çünkü Bülent abi o röportajı adeta kendi kendisine yapmıştı. Yapılan röportaj dönemin gazetelerinden birinden gelecek vaat eden genç gazeteci ödülüne layık görüldü. Ben her ne kadar o ödülü hiç utanmadan alsam bile o ödül asla hak edilmiş bir ödül değildi.’’ Tarzında açıklaması ile herkesi şaşkına çevirdi.

Şoray Uzun; küçüklük zamanlarında savaş uçaklarından jetlere kadar birçok alana merak sararak uçmayı çok istediğini ve bu hayalin peşinden koşarken düşerek kolunu kırdığını anlattı. Bu konu için; ‘’ 1974 yılında evimiz İncirlik Üssüne sadece 18 km uzaklıktaydı. Tepemizden hep jetler geçerdi. Ben de o sıralarda kafayı jet uçaklarına taktım ve uçmayı gerçekten de çok merak ediyordum. Dedeme bu merakım için ödevim var diyerek bana planör bozması bir şey yapmaya ikna ettim. Bununla kendimi üçüncü kattan aşağı attım. Söz de uçacağım ya hani, ikinci kata geldiğim zaman dengem bozuldu ve bir kolumun iki yerinde kırıklar meydana geldi. Uçma deneyimim de böyle. ‘’ diye açıkladı.

Şoray Uzun isminin de nasıl koyulduğunu ve kimden esinlenerek koyulduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu Şoray Uzun; ‘’ Annem bana hamile olduğu sürelerde benim kız olmamı bekliyormuş. Babam da Türkan Şoray’ın sakız üzerinde bir fotoğrafını görmüş. Kız olsaydım adım Türkan olacakmış, erkek olduğum için Şoray olmuş. Adım da oradan geliyor. ‘’ tarzında açıklaması ile dikkatleri çekti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.