1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Şekerbank’tan müjde! Emeklilere özel tam 60 bin TL kredi verilecek…
Şekerbank’tan müjde! Emeklilere özel tam 60 bin TL kredi verilecek…

Şekerbank’tan müjde! Emeklilere özel tam 60 bin TL kredi verilecek…

Şekerbank tarafından vatandaşlar için biri birinden farklı haberler gelmeye devam ediyor. SGK kapsamında prim borcu yer alan vatandaşlar bu gelen imkan sayesinde erken emekli olabilecekler. Kredi fırsatlarından yararlanarak borçlarını da sorunsuz bir şekilde ödeyecekler.

A+A-

Özel bankalardan bir tanesi olarak yer alan Şekerbank biri birinden farklı fırsatlar sunması ile dikkatleri üzerine çekiyor. SGK prim borcu yer alan vatandaşlar için de kredi fırsatları sunarak sorun yaşamadan rahat bir şekilde borçlarını ödemesini sağlıyor. Bu sayede emekli olmak için can atan vatandaşlar sorun olmadan emeklilik için adımlarını atabilecek.

Şekerbank kapsamında vatandaşların emekli olmak istemeleri fakat SGK kapsamında prim borçları olduğu zamanlarda emekli olamayanlar için yeni ve farklı bir kampanya geliyor. Bu sayede vatandaşlar emekli olmak istedikleri zaman 60 bin TL kredi fırsatlarından yararlanarak SGK kapsamında olan borçlarını ödemeyebilecekler. Tam prim borç durumlarına göre 200 bin TL ye varan kredi fırsatları gelecek.

Geri ödeme planı nasıl?

Şekerbank kapsamında vatandaşlar 60 bin TL kredi haklarından yararlanabilecekler. 36 ay vade ile sunulan kredi sırasında vatandaşlarda yüzde 1,94 faiz oranları istenecek. Vatandaşların kredi çektikten sonra her ay düzenli bir şekilde ödemeleri gereken tutar 2341 TL olarak belirlendi. Ödemenin en sonunda bankalardan 60 bin TL kredi çeken vatandaş 84 bin 308 TL ödeme yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.