1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Şekerbank Resmen Emekliler İçin Özel Kredi Müjdesi Verdi! Yüzyılın kampanyası…
Şekerbank Resmen Emekliler İçin Özel Kredi Müjdesi Verdi! Yüzyılın kampanyası…

Şekerbank Resmen Emekliler İçin Özel Kredi Müjdesi Verdi! Yüzyılın kampanyası…

Şekerbank emeklilere merak edilen müjdeyi verdi. Tüm emeklileri yakından ilgilendiren haber sonunda açıklandı. Dev banka tarafından Sosyal güvenlik kurumu üzerinde prim borcu olanlar ve emekli olmak istemelerine rağmen olamayanlar için esnaflara yönelik bir kampanyanın duyurusunu yaptı.

A+A-

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, tarafından gelen bir açıklama sırasında; '' bu sefer de prim borçlarını ödemek konusunda eksikleri olan vatandaşlara özel olarak hazırlanan bir kampanya ile beraber emekliliklerine kavuşmak isteyen esnafların yüzlerini güldürmek hedefleniyor. İsteyen esnaf vatandaşlar kendileri için sunulan kampanya kolaylıklarından yararlanarak güvencelerini elde edebilecek.'' tarzında olan açıklaması ile dikkatleri çekti.

Esnaflar emekli olabilecek mi?

Şekerbank emekliolmak isteyen fakat prim gün ödeme şartlarını yerine getiremeyen ve eksikleri olan vatandaşlar için esnaflara özel olarak taksit ile ödeme hakları getiriliyor. Şekerbank tarafından gelen açıklamaya göre esnaf  ve işletmeleri desteklemek adına üretenlerin yanı sıra Şekerbank; SGK prim borcu olan vatandaşlar için de esnaflara özel olarak emekli olmak için hak kazanıyor. 250 bin TL ye kadar nakit desteklerinin verilecek olmasının yanı sıra özel faiz oranları ve 60 aya varan vade imkanları ile seçenekler sunulurken 3 ay ertelemeli haklar verilecek. SGK içerisinde borcu biriken vatandaşlar için ödemelerini yapmaları haline emekliliklere hak kazanmak için yararlanabilecekler.

2020 yılının sonuna kadar devam edecek ve şubelerin hepsinden başvurular yapılabilecek.

Esnaflar için tüm güç ile çalışmalar devam ediyor

Açıklama sırasında dikkatleri çeken görüşlere göre Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, tarafından gelen bir açıklama sırasında; '' esnaflar arasında SGK borcu olanlar için verilecek destek ile beraber kolaylıklardan yararlanma hakları sunulacak. Esnafların yüzlerini güldürmek için çalışmalar devam ediyor.'' tarzında açıklamaları ile dikkatleri çekti.

Şekerbank emekli maaş müşterileri için de internet - mobil şube - çağrı merkezlerinden alınan yardımlar ile beraber de havale ve EFT için işlemlerin ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilme hakları yer alıyor.

Nutuk.com.tr

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.