1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Şekerbank duyurdu: Esnaflara 6 ay geri ödemesiz kredi verilecek! Başvurular başladı…
Şekerbank duyurdu: Esnaflara 6 ay geri ödemesiz kredi verilecek! Başvurular başladı…

Şekerbank duyurdu: Esnaflara 6 ay geri ödemesiz kredi verilecek! Başvurular başladı…

Türkiye esnaf ve sanatkarları konfederasyonu ile Şekerbank arasında beklenen anlaşma yapıldı. Bu iş birliği sayesinde tam 6 ay geri ödemesiz kredi ve taksitlendirme seçenekleri esnaf ve sanatkarlar için verilecek.

A+A-

Türkiye esnaf ve sanatkarları konfederasyonu ile Şekerbank arasında beklenen anlaşma yapıldı. Bu iş birliği sayesinde tam 6 ay geri ödemesiz kredi ve taksitlendirme seçenekleri esnaf ve sanatkarlar için verilecek.

TESK tarafından gelen açıklamaya göre iş birliği için yapılan protokol, TESK genel başkanı Bendevi Palandöken ile beraber Şekerbank KOBİ yanı sıra perakende ve tarım bankacılığı genel müdür yardımcısı Tuğbay Kumoğlu aracılığı ile TESK genel merkezinde yapılan düzenleme sırasında imzaların atılması sağlandı.

36 ay vade…

Protokol kapsamında alınan karara göre krediler 60 bin TL ye kadar tam 36 ay vade ile 6 ay geri ödemesiz olarak verilecek. TEST üyeleri illa Şekerbank şubelerine gitmek zorunda kalmadan kredi başvurularını kolay bir şekilde yapabilecek. 60 bin TL ye varan miktarlar ile nakit ihtiyacı olan vatandaşların bu zorlu günlerde bir nebze de olsa rahatlamalarına yardımcı olmak için 36 ay vade ve düşük faiz oranları ile sunulacak.

12. taksit ödemelerine kadar belirlenen düşük ödemeler sayesinde vatandaşlar bu zorlu süreçleri geride bırakacaklar.

EFT ve havale ücreti…

Esnaf ve sanatkarlar için hazırlanan paket sırasında internet şubesi ile mobil bankacılık aracılığı ile yapılan EFT ile havale için bir ücret talebi olmayacak. 1 yıllık süreç içerisinde POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek karnesi ücretlendirmelerinden muaf olarak yer alacaklar.

Nakit desteklerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Şekerbank üreten kart ya da bonusbusiness kart sahibi olma haklarını elde edecek.

Esnaflara katkı…

Esnaf ve sanatkarlar için katkı sağlayacak çalışmalar hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Palandöken tarafından gelen açıklamaya göre bu korona virüs salgını ile mücadele sırasında 2 milyonun üzerinde yer alan Esnaf ve sanatkarlar için destek taleplerinin artması dikkatleri çekiyor.

Palandöken, bu zorlu günlerde Esnaf ve sanatkarların bir yandan da ekonomik zorluk geçirmek zorunda kaldıklarını, rahat nefes almalarına bir nebze de olsa yardımcı olmak için yaşadıkları sıkıntıların en asgari düzeylere kadar inebilmesi için çalışmalara devam ettikleri açıklaması geldi.

Kumoğlu tarafından da salgın süreçlerinde esnafların her an yanında olmak amacı ile önemli adımlar atmak için harekete geçtikleri bilgisi geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.