1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu Galibiyeti Değerlendirdi! "Kolay Oynama İmkanı Vermedik"
Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu Galibiyeti Değerlendirdi! "Kolay Oynama İmkanı Vermedik"

Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu Galibiyeti Değerlendirdi! "Kolay Oynama İmkanı Vermedik"

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir'i ağırladı ve sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunu korudu.

A+A-

Trendyol Süper Lig'in heyecanı Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde yaşandı. Fenerbahçe, erteleme maçında RAMS Başakşehir'i 4-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. Galibiyet sonrası Fenerbahçe oyuncuları, sevinci ve duygularını paylaştı.

Sebastian Szymanski: "Harika 3 Puan Kazandık"

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Sebastian Szymanski, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Kolay oynama imkanı vermedik ve 30 dakikada goller bulduk. Harika 3 puan kazandık." dedi. Szymanski, takımın performansına ve atmosfere vurgu yaparak mutluluğunu dile getirdi.

Alexander Djiku: "Fenerbahçe'de İlk Golüm"

Djiku ise, attığı golün kendisi için özel olduğunu belirtirken, "Başakşehir'e karşı iyi bir performans sergiledik, takım olarak çok mutluyuz." sözlerini sarf etti. Djiku, takımın savunma hattındaki performansı ve Başakşehir'e karşı gösterdikleri direnci övdü.

Ferdi Kadıoğlu: "Koşarak Fenerbahçe'ye Katkı Sağlıyorum"

Ferdi Kadıoğlu, "Ne kadar çok koşarsam, Fenerbahçe'ye o kadar çok yardım ederim. Takımda harika atmosfer, çok fazla iyi oyuncu var. Güzel bir ruh var." ifadelerini kullandı. Kadıoğlu, takımın birlikte başardıklarından dolayı memnuniyetini dile getirirken, Fenerbahçe'nin geleceği için umutlu olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.