1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Savaşçı Dizisinin Biteceği İddia Edildi, İzleyiciler Sosyal Medyada İsyan Etti! Savaşçı Dizisi Neden Bitiyor, Ne Oldu?
Savaşçı Dizisinin Biteceği İddia Edildi, İzleyiciler Sosyal Medyada İsyan Etti! Savaşçı Dizisi Neden Bitiyor, Ne Oldu?

Savaşçı Dizisinin Biteceği İddia Edildi, İzleyiciler Sosyal Medyada İsyan Etti! Savaşçı Dizisi Neden Bitiyor, Ne Oldu?

Herkesin hayranlığını kazanan Savaşçı dizisi ne oldu, başlayacak mı? 99. bölümü ile korona virüs salgınından dolayı tedbir amaçlı ara veren dizi hala ekranlara gelmedi. Bu durum Savaşçı dizisi bitti mi yönünde araştırmalara neden oldu. Berk Oktay konu hakkında merak edilenler için bir açıklama yaptı.

A+A-

Savaşçı dizisinin 100. bölümünün yayınlanacağı an ülkemizde korona virüs salgını bir anda etkisini hissetmeye başladı. Bu yüzden ara verildi ve hala başlamadı. Bu yüzden de Savaşçı dizisi 100. bölüm yayınlanacak mı gibi merak edilen konular araştırılmaya başlandı. Hala bir fragman yayına alınmadı. Dizi akıbeti için her ne kadar yapım şirketleri tarafından uzun bir süre açıklama gelmese bile en sonunda Savaşçı dizisi için bir açıklama geldi. Yoksa gerçekten de Savaşçı dizisi bitti mi?

Savaşçı dizisi bitti mi?

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeyen dizi; hayranları tarafından her ne kadar istenmeden de olsa Savaşçı dizisi final yaptı gibi yorumlar yapmalarına neden oldu. Farklı gerekçeler ile beraber Savaşçı dizisi 100. bölümü de dahil olmak üzere artık ekranlarda yer almayacak olduğu açıklanmıştı.

Başrol oyuncusu olarak yer alan Berk Oktay konu hakkında bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklama sırasında ‘’ izleyenlerden gelen yoğun talepler ve haklı sorulardan dolayı açıklama yaptığını – ilk 99 bölüm içerisinde ciddi anlamda zirvede kalmalarına yardımcı olan izleyicilere bir hayli saygı duymasından dolayı onlara bir açıklamayı minnet borcu gördüğünü - Savaşçı dizisi oyuncuların bile boylarını aşabilecek durumlardan dolayı hala ne olacağı net belli olmadığı – kendi adına ve dizide yer alan tüm oyuncular adına her birinin olaya el attıklarını – seyircileri ile tekrar buluşmak için herkesin sabırsızlanıyor olduğunu söylemek istediği – seyircilerin verdikleri destek / sabır ve hoş görüler için teşekkür ettiği – Saygılar… ‘’ diyerek bir açıklamada bulundu. Gelen açıklama ile beraber akıllarda Savaşçı dizisi bitecek mi soru işaretlerini daha çok oluşturdu.

Savaşçı dizisi 100. bölüm ekranlara gelecek mi?

Limon Film ile beraber FOX TV ekranlarının vazgeçilmez ve adeta rekor kıran yapısı olarak dikkatleri çeken Savaşçı dizisi hakkında yapım şirketinin yetkileri tarafından da bir açıklama geldi. 99. bölümü ile ekranlara ara vermek zorunda kalan Savaşçı dizisi; 100 yeni bölümü ile beraber ekim ayı itibari ile tekrar sette yer alacak olduklarını – yönetmen konusunda da bir değişiklik olmadığına dair açıklamaları ile biraz da olsa iç rahatlamaları getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler