1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Savaşçı dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Berk Oktay Yasak Elma dizisine geçti! Oktay’dan ortalığı kasıp kavuran itiraflar..
Savaşçı dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Berk Oktay Yasak Elma dizisine geçti! Oktay’dan ortalığı kasıp kavuran itiraflar..

Savaşçı dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Berk Oktay Yasak Elma dizisine geçti! Oktay’dan ortalığı kasıp kavuran itiraflar..

Tam beş sezondur FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı’da başrol olarak görev alan Berk Oktay; dizi hakkında merak edilen birçok konuya yanıt vererek dizi ile ilişiğinin kesildiğini açıkladı.

A+A-

Sosyal medya hesabından diziden ayrıldığını açıkladıktan sonra veda konuşması yaptı. Ardından Yasak elma dizisinin resmi instagram hesabından transfer adımlarını gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Savaşçı dizi projesinde yer alan Kılıç Timi üyesi Yüzbaşı Kağan Bozok rolü ile beraber adeta akıllardan silinmeyecek kadar etkili olan sahnelere imza attı. Ardından veda konuşmasını yapması tüm sevenlerini üzdü. Savaşçı dizisi ile beraber bağlarını tamamen kopardıklarını açıkladıktan sonra Yasak Elma dizisinin resmi sosyal medya hesabından Berk Oktay’ın da diziye dahil olduğu açıklandı.

Yasak Elma dizi yapımcısı ile el sıkıştıktan sonra transfer işlemleri adeta gündemde derin etki yarattı. Kadroya dahil olduğunu paylaştı. Çağatay karakteri ile ekranlarda yer alacağının bilgisini paylaştı.

Kol kırılır yen içinde kalır…

''Herkese merhabalar. 99 bölüm boyunca ekranda kalıp, zirvede yer alma başarısı göstermiş, çekimlerine ilk başladığımız günden itibaren büyük bir özveriyle ve üzerimde taşıdığım üniformanın hassasiyetiyle çalıştığım ve başarısında pay sahibi olduğumu düşündüğüm Savaşçı adlı dizimizden ayrılma kararı aldım. Bu kararımın gerekçeleri hakkımda spekülatif bir açıklama olmadığı müddetçe, iş ahlakım sebebiyle 'kol kırılır, yen içinde kalır' prensibimde saklı kalacaktır. ‘’ tarzında paylaşımı ile dikkatleri çekti.

Yeni yolculuklar ile görüşmek üzere, kılış gidiyoruz sözleri…

Paylaşımı sırasında herkese teşekkürlerini ileten Berk Oktay bu saatten sonra Yasak Elma dizisinde Çağatay rolü ile ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum