1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Savaşçı dizisi bitti mi? Savaşçı dizisi final mi yaptı sorusuna yanıt geldi…
Savaşçı dizisi bitti mi? Savaşçı dizisi final mi yaptı sorusuna yanıt geldi…

Savaşçı dizisi bitti mi? Savaşçı dizisi final mi yaptı sorusuna yanıt geldi…

En son Savaşçı dizisinin 27 Eylül, 20:00’da FOX TV ekranlarına gelmesinin ardından bir daha yayına devam etmedi. O zamanlardan bu zamana kadar hayranları Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak diye meraklı arayışlarına başladı.

A+A-

Peki herkes tarafından bu kadar merak edilen Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak ve neden ekranlara gelmiyor? Savaşçı dizisinin son akıbeti nedir? İşte Savaşçı dizisi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

FOX TV ekranlarının ilk günden bu yana kadar sevilerek izlenen dizilerinden bir tanesi olan Savaşçı dizisi, 99. bölümü ile ekranlara geldikten sonra bu sefer de 100. bölümü ile ne zaman ekranlara gelecek merak ediliyor. Askeri türde yer alan dizi çok uzun bir zamandır FOX TV ekranlarında yerini almıyor. Peki Savaşçı dizisi neden ekranlara gelmiyor, yayından mı kaldırıldı ne zaman başlayacak? Tüm sevenler tarafından merakla beklenen Savaşçı dizisi; 1 Kasım 2020 tarihinden bu yana kadar merak edilen her şeyi sizler için derledik.

Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak? Savaşçı dizisi 100. bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar…

Savaşçı dizisi en son 27 Eylül 2020 günü ekranlara geldi. 99. bölümü ile ekranlara gelen dizi o günden bu yana bir daha FOX TV ekranlarında yer almadı. Bir yandan da FOX TV diziler sayfasından da yerinin kaldırılmış olması vatandaşların ne oluyor diye araştırmasına neden oldu. Yeni bölümlerinin 4 Ekim, 11 Ekim, 18 Ekim ve 25 Ekim tarihinde ekranlara gelmesi beklenirken yayına girmedi. Peki herkes tarafından merakla beklenen Savaşçı dizisi 100. bölüm ne zaman ekranlarda yerini alacak? Normal şartlarda yapımcı şirket tarafından bir açıklama gelmesi gerekirken hala net bir açılama da gelmedi. 8 Kasım tarihinde Savaşçı dizisi 100. bölüm ekranlara gelecek diye bekleniyor. Net bir şey söylenmese bile araştırmalara göre yeniden yayına alınabilecek. Şirketten resmi bir açıklama gelmese bile diziler için hazırlanan platolar karşısında yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Savaşçı dizisi yayından mı kaldırıldı, final yapmadan mı bitti?

Savaşçı dizisinin sevilerek izlenen başrollerinden bir tanesi olan Berk Oktay’a dizi yayından mı kaldırıldı yoksa devam edecek mi diye soru karşısında açıklama yaptı. Açıklaması sırasında; ‘’ İzleyicilerden gelen yoğun sorular karşısında, haklı olmalarından ötürü 99 bölüm boyunca zirvede yerini korumaya yardımcı oldukları için açıklama yapma gereksiniminde bulunduğunu, kendi ve tüm oyuncu arkadaşlarının her birinin olaya el atmış olduklarını, diziyi tüm sevenleri ile yeniden buluşturabilmek için çok sabırsızlandıklarını, herkesin gösterdiği sabır ve hoş görüleri için teşekkürlerini ilettiğini ‘’ aktardı.

Savaşçı dizisinde Berk Oktay krizi

Berk Oktay yaptığı açıklama sırasında sorunların oyuncuların dahi boyunu aştığını, dizi hakkında ne zaman başlayacağına dair net bir açıklamada bulunmamış olması ile dikkatleri çekti. Son zamanlarda Savaşçı dizisi ile ilgili yeni iddialar gelmeye de devam ediyor. Berk Oktay’ın dizi hakkında net bir bilgi olmamasından dolayı Yasak Elma ile el sıkıştığına dair bilgiler de gelmeye devam ediyor. Savaşçı dizisi yapımcısı olarak yer alan Limon Film ile beraber oyuncu Oktay arasında sözleşmelerin hala devam ediyor olduğu aktarıldı. Meydana gelen bu açıklamalardan sonra Savaşçı dizisi hakkında olumlu mu yoksa olumsuz mu bilgiler başlayacak merak ediliyor.

Her ne kadar anlaşıldığı üzere Savaşçı dizisi yeni bölüm çekimleri devam edecek olsa bile dizinin ne zaman başlayacak olduğu kapsamında hala net bir açıklama da gelmedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.