1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Şarkıcı Reyhan Cansu, Uğur Güneş tarafından tehdit edildiğini açıkladı
Şarkıcı Reyhan Cansu, Uğur Güneş tarafından tehdit edildiğini açıkladı

Şarkıcı Reyhan Cansu, Uğur Güneş tarafından tehdit edildiğini açıkladı

"Bir Zamanlar Çukurova" dizinde "Yılmaz" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Güneş'in, önceki yıllarda şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve ikilinin ev ortamında çekilmiş samimi fotoğrafları yayımlanmıştı. Şarkıcı Reyhan Cansu, ünlü oyuncu Uğur Güneş tarafından tehdit edildiğini ve susturulmak istendiğini açıkladı.

A+A-

"Bir Zamanlar Çukurova" dizinde "Yılmaz" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Güneş'in, önceki yıllarda şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve ikilinin ev ortamında çekilmiş samimi fotoğrafları yayımlanmıştı. Kısa süre sonra Uğur Güneş, konu ile ilgili magazin basınına bir açıklama yapmış, "Yok, öyle pirim yaptırmayalım o insanlara. Yalan haber onlar. Öyle bir şey yok. Pirim yapmak isteyen insanlar, öyle bir şey yok" ifadelerini kullanarak haberi yalanlamıştı. Geçmişte aşk yaşadık ve bitti diyen Cansu ise bu sözler sonrası kadınlık gururu kırıldığı için, Güneş'e 1 TL'lik tazminat davası açmıştı.

"BÖYLE BİR AŞK YAŞANDI AMA 5 YIL SÜRMEDİ"

Uğur Güneş'in avukatı aracılığı ile verdiği karşı dava dilekçesi sonrası Reyhan Cansu, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile Güneş hakkında şaşırtan iddialarda bulundu. Kendisinin ünlü oyuncu Uğur Güneş tarafından tehdit edildiğini ve susturulmak istendiğini açıklayan Cansu, Güneş'in mahkemeye verdiği karşı dava dilekçesinde, yalanladığı aşkı kabul ettiğini ancak basına kapalı celse teklifinde bulunduğunu da dile getirdi.

-358.jpg

İşte Cansu'nun çektiği videodaki açıklamaları:

"Ben Uğur Güneş'i tehdit etmişim, taciz etmişim. Bunla ilgili davanın içerisinde yer alan usulsüzce, çirkince hakaretler var. Daha önce de biliyorsunuz yapılan hakaretler vardı, bununla ilgili zaten dava açmıştım. Bu kişiye prim vermeyin, öyle bir şey yok deyip de davada kalkıp evet böyle bir aşk yaşandı ama 5 yıl sürmedi. 5 yıl gibi bir demecim var mı benim arkadaşlar. Ben böyle bir demeçte bulunmadım. Bunların ortaya çıkmasını istemiyorlar herhalde, karakolda doğru söyler mahkemede şaşar hesabı, şimdide kapalı celse teklifinde bulunuyor. Bir dava dilekçesi daha veriliyor. Ben asla konuşmamalıyım, susturuluyorum, hiçbir şekilde basına demeç vermemek zorundaymışım. Neden? Yalan söyleyen sizsiniz. Orada yalan böyle bir şey yok deyip, sonra böyle bir ilişki var. Bende telefonu olmayan birini nasıl tehdit edebilirim? Bunları çıkarıp dökün o zaman neden kapalı celse istiyorsunuz? Çamur at izi kalsın. Tüm kadınlardan özür dilemesini istiyorum, davanın arkasındayım. Ben tehdit ediliyorum. Konuşursam bütün mahkeme masraflarını, her şeyi benim üzerime yükleyeceklerini söylüyorlar. Ben oyuncuyum demiş ve benim oynadığım diziye zarar veriliyor demiş. Uğur Güneş oradaki oyununu bırakır başka bir diziye, başka bir filme geçer. Orada ağayı oynamıştır burada paşayı oynar ama benim rolüm aynı. Ben bir kadınım, ben bir anneyim. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde bir kadın olarak yaşıyorum. Çoluk çocuğum var benim. Ben Türk adaletine güveniyorum. Hiçbir erkeğin kadına bu kadar kolay şiddet uygulamasına da izin vermiyorum, vermeyeceğim. Çünkü bizler susturuluyorsak, taşradaki, kırsal kesimdeki yaşayan kadınlar neler yaşıyor? Bugün bana kaçıncı dilekçe geliyor susmam için."    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.