1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Sanem Çelik’ten üzen veda! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi şok ayrılık kararı…
Sanem Çelik’ten üzen veda! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi şok ayrılık kararı…

Sanem Çelik’ten üzen veda! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi şok ayrılık kararı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için gelen şok ayrılık kararı duyan herkesin hüzün dolu anlar yaşamasına neden oldu. Ceylan karakteri ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde karşımıza gelen ve en sevilen isimlerden bir tanesi olan Sanem Çelik, dizi kadrosuna veda etti. Gerçekten de sevilen başarılı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncusu Sanem Çelik önümüzdeki bölümlerden itibare

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için gelen şok ayrılık kararı duyan herkesin hüzün dolu anlar yaşamasına neden oldu. Ceylan karakteri ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde karşımıza gelen ve en sevilen isimlerden bir tanesi olan Sanem Çelik, dizi kadrosuna veda etti. Gerçekten de sevilen başarılı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncusu Sanem Çelik önümüzdeki bölümlerden itibaren artık ekranlarda yerini almayacak.

ATV ekranlarının en sevilen ve rakipsiz bir şekilde yayın hayatına devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine ayrılık haberi ile hayranlarının üzülmesine neden oldu. Bir süre boyunca yaprak dökümünün meydana geldiği yapım içerisinde yeni bir isim daha veda haberi ile gündemde yerini aldı.

Gelecek bölümlerde olmayacak…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi başrollerinde Oktay Kaynarca, Ali Sürmeli ile beraber Ozan Akbaba’nın yer aldığı yapımda kadronun sevilen isimlerinden Sanem Çelik vedası yaşanacak. Ceylan karakteri ile dizide yerini alan ünlü oyuncu ilerleyen bölümler içerisinde artık ekranlara gelmeyecek.

Peki, Sanem Çelik kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen oyuncularından bir tanesi olan Sanem Çelik kimdir en merak edilen konulardan bir tanesi oldu. 1975 yılında İstanbul sınırlarında dünyaya gelen güzel oyuncu 1983 yılında İstanbul belediye konservatuarı yarı zamanlı bale bölümüne başladı. 1995 tarihine kadar bu alanda eğitimine devam etti. Ardından 1999 tarihinde mezun olarak Haldun Dormen ile Yıldız Kenter’in öğrencisi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.