1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sanatçı Hüner Coşkuner cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı
Sanatçı Hüner Coşkuner cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı

Sanatçı Hüner Coşkuner cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 4 Şubat Perşembe günü yaşamını yitiren ve vefatıyla herkesi derin bir üzüntüye boğan Hüner Coşkuner, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

A+A-

Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Hüner Coşkuner, tedavi gördüğü hastanede 4 Şubat Perşembe günü yaşamını yitirdi. Coşkuner bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Sanatçıya son görevini yerine getirmek için ailesi, sevenleri ve sanatçı dostları Üsküdar Şakirin Camii'nde hazır bulundu. Pandemi nedeni ile özel izin alınarak cenaze namazının kılınacağı cenaze törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ise cenazeye katılanlar arasında yer aldı. Çelenk gönderenler arasında ise Coşkuner'in yakın dostları Emel Sayın, Ahmet Özhan, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Murat Seçkin, Sibel Can, Gülben Ergen, Zerrin Özer ve Erol Evgin gibi ünlü isimler de vardı. Taziyeleri, cenazeye tekerlekli sandalye ile katılan, Hüner Coşkuner'in 95 yaşındaki annesi Fatma Hanım kabul etti.

CENAZEYE AZ SAYIDA SANATÇI DOSTU KATILDI!

Hüner Coşkuner'un rahatsızlığını annesinden sakladığı ve Fatma Hanım'ın kızının ölümü ile büyük bir şok yaşadığı ifade edildi. Cenazeye sanatçı dostları Safiye Soyman, Murat Seçkin, Nalan Altınörs, Sami Aksu, Talat Er ve yıllardır birlikte çalıştığı yapımcısı Muhteşem Candan katıldı. Hüner Coşkuner'in cenazesi öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

HÜNER COŞKUNER'İN SON SÜTÜDYO ÇALIŞMASI!

Hüner Coşkuner'in yıllarca çalıştığı Elenor Müzik'in sahibi ünlü yapımcı Muhteşem Candan, yıllarca çalıştığı sanatçısını kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi ve Hüner Coşkuner'in son kaydının Türk sanat müziği sanatçısı Murat Seçkin'le 2016 yılında yaptığı, "Var mı Senin Gibisi" isimli düet çalışması olduğunu ifade etti.

HÜNER COŞKUNER'İN YARIM KALAN PROJELERİNİ ÜSTLENDİ!

Hüner Coşkuner'in sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birlikte konserler verdiği Türk sanat müziği sanatçısı ve koro şefi Murat Seçkin, Felaket Tellalı olarak bilinen Onur Akay'a konuştu. Coşkuner'in tamamlayamadığı tüm projeleri üstlendiğini dile getiren Seçkin, "Çok üzgünüm. Canım arkadaşım Hüner'i son yolculuğuna uğurlarken halen inanmak istemiyorum bu gidişe. Çok içim yanıyor. Allah'tan rahmet diliyorum. Bir Hüner Coşkuner asla bir daha gelmez. O öyle iyiliksever, tüm insanlara ve hayvanlara kendini adamış, alçakgönüllü çok büyük bir sanatçıydı. Şu anda da görüyorsunuz sevenlerini. Türkiye onun için ağlıyor. Hüner benim en yakın arkadaşım ve dostumdu. Kendisi bana daima sanat yolunda hep ışık olmuştur. Kendisiyle çok güzel anılarımız var. Birlikte uzun yıllar sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çok konserler verdik. Birçok ihtiyaç sahibi insana onun önderliğinde ulaşmaya çalıştık. Onlar şimdi çok daha üzgünler günlerdir ağlıyorlar. Bende bunu öğrendiğimde çok üzüldüm ve kendileriyle irtibata geçerek, Dünya Şizofrenler Derneği ve Dünya Engelliler Federasyonu yetkilileri ile görüşerek onun tamamlayamadığı tüm projeleri gönülden üstlendiğimi ve daima onun ismini yaşatarak bu yardım konserlerine devam edeceğimi söylediğimde çok çok mutlu oldular. Bu eşsiz manevi görevi devralmanın da eşsiz mutluluğunu ve hazzını yaşıyorum. Sevgili Hüner'cim her zaman iyilikleri, insanlığı ve örnek Sanatçı kişiliği ile asla unutulmayacak ve yapacağımız etkinliklerle onun ismini her zaman yaşatacağız. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Melekler yoldaşı olsun. Kabri nurla dolsun." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.