1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sanat dünyasını yasa boğan haber Ünlü oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti! İlker Kurt kimdir nerelidir? İlker Kurt neden öldü?
Sanat dünyasını yasa boğan haber Ünlü oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti! İlker Kurt kimdir nerelidir? İlker Kurt neden öldü?

Sanat dünyasını yasa boğan haber Ünlü oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti! İlker Kurt kimdir nerelidir? İlker Kurt neden öldü?

Gelen bir son dakika haberine göre çok sayıda dizi ve filmde oynayan ünlü oyuncu İlker Kurt’tan acı haber geldi. Ünlü oyuncunun ölüm haberi sonrasında internet üzerinden İlker Kurt kimdir? İlker Kurt neden hayatını kaybetti? Araştırmaları hız kazandı. İlker Kurt vefat haberine ilişkin detaylar haberimizde..

A+A-

Gelen bir son dakika haberine bakılırsa fazlaca sayıda dizi ve filmimizde rol alan meşhur oyuncu İlker Kurt’tan acı haber geldi. Ünlü oyuncunun vefat haberi ondan sonra internet üzerinden İlker Kurt kimdir? İlker Kurt niçin hayatını kaybetti? Araştırmaları hız kazanmıştır. İlker Kurt vefat haberine ait detaylar haberimizde..

İlker Kurt’un vefat haberini Film-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu duyurdu. 49 yaşındaki ünlü oyuncu hayatını yitirdi.

Ünlü oyuncunun vefat haberini Vakıf Müdürü Kıvanç Terzioğlu duyurdu. Sosyal medya üzerinden izahat yapan Terzioğlu, “Filim -San vakfı üyelerimizden oyuncu dostunuz İlker Kurt’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri ile duyurdu.

İLKER KURT NEDEN ÖLDÜ?

İlker Kurt’un niçin öldüğü de merak ediliyor. Ancak meşhur oyuncunun vefatına ilişik açıklama yapılmadı.

İLKER KURT KİMDİR?

3 Nisan 1973 İstanbul doğumlu olan İlker Kurt, ilk olarak Su Sinekleri adlı televizyon dizisinde Behçet karakterini canlandırdı. Kariyerine uzun bir süre televizyon dizileriyle idame eden Kurt, 2008 senesinde Başka Semtin Çocukları isminde uzun metrajlı filmimizde hayat verdiği Hüsam karakteri sayesinde beyazperdeye da geçirme oldu. Kanıt dizisiyle beraber geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çeken oyuncu, Veda, Anadolu Kartalları ve Fetih 1453 gibi pek oldukca projede yer aldı.

ilkerrrkurt.jpg

1ilker.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.