1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Samsung’dan Şok Karar! Ön Kamera Kaldırılıyor…
Samsung’dan Şok Karar! Ön Kamera Kaldırılıyor…

Samsung’dan Şok Karar! Ön Kamera Kaldırılıyor…

Güney Kore merkezli teknoloji üretici firma olan Samsung, ön kamerayı tamamen ekranın altına gömmeyi planlıyor. Ekranın altında gizlenen özel kamera tasarımlı telefonu görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

A+A-

2021 yılında duyurulması plânlanan fakat henüz ismi açıklanmayan bu özel telefonda ön kameranın ekranın içine gömülmesi planlanıyor. Bu teknolojiyi kullanmak için yeterli donanıma sahip olmak ile birlikte henüz testler tamamlanmadığından telefon bir ürüne dönüşmüş durumda değil.

Bu proje gerçekleştiği takdirde ekranlarınızda kamera yer işgal etmeyecek ve ekrandan tam anlamı ile faydalanabileceksiniz. Bu sayede pop-up yani aç ve kapa ön kameraların da gereksinimi ortadan kalkacaktır. Bu kameraların mekanizması nedeni ile cihazlarda oldukça ağır bir yapıdadır.

ZTE Bu Adımı Daha Önce Atmıştı!

Kullanıcıları sevindiren bu teknoloji üzerinde çalışan Samsung’dan önce Çin merkezli ZTE firması bu teknolojiyi kullanan ilk telefonu mevcut durumda satışa sunmuş durumdadır. Ön sipariş yolu ile satışına başlanılan bu ürünü alan kullanıcıların memnuniyet durumlarının ne olacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.