1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Samsung Galaxy S20 Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Samsung Galaxy S20 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung Galaxy S20 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Dünyanın en iyi cep telefonu firmalarından olan Samsung Şubat ayında yüksek teknolojik özelliklere sahip Samsung Galaxy S20 modelini şubat ayında tanıtmayı planlıyor.

A+A-

Cep telefonu sektöründe rekabetin üst seviyeye taşındığı görülüyor. Xiaomi markasının 16 GB Ram kapasitesine sahip Black Sharp 3 modelini yakın zamanda piyasaya süreceğini açıklamasının ardından Samsung firması efsanevi modeli ‘’S’’ serisinin en son modeli olan Samsung Galaxy S20 modelini Şubat ayında tanıtacağını açıkladı.

Bu yeni modelin tasarım, teknoloji, sağlamlık ve Ram kapasitesi anlamında en üst seviyede olacağı tahmin ediliyor. Model ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da teknolojik ve tasarım özellikleri ile ilgili yeni bilgilerin sızdırıldığı görülüyor.

Teknik Özellikleri İle Büyüleyecek

Samsung Galaxy S20 modeli ile ilgili olarak kamuoyuna yansıyan bilgilere göre bu yeni modelin 12 GB Ram kapasitesi ile piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Ayrıca 2020 yılının ikinci yarısında 16 GB kapasiteli Galaxy S20 Plus modelinin piyasaya sürülebileceği konuşuluyor.

Bu yeni modelin 6,2 inç ekran büyüklüğü ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Türkiye’de satışa sunulacak modellerde Exynos 990 işlemci yonga setinin bulunması ön görülüyor. Diğer ülkelerin birçoğunda ise bu modelde Qualcomm Snapdragon işlemci yongasının kullanılacağı belirtiliyor.

Depolama seçenekleri olarak ise 256, 512 GB ve 1 TB seçeneklerinin sunulması bekleniyor. Android 10,0 işletim sürümünün yüklü olacağı bu modelde 3750 mAh batarya kapasitesi bulunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.