1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Samsung Galaxy S20 Serisinin Fiyatları Belli Oldu!
Samsung Galaxy S20 Serisinin Fiyatları Belli Oldu!

Samsung Galaxy S20 Serisinin Fiyatları Belli Oldu!

Teknoloji meraklılarının büyük bir heyecanla beklediği ve teknolojik anlamda büyük beklentilere sebep olan Galaxy S20 serisinin satış fiyatları belli olduğu iddia ediliyor.

A+A-

Galaxy S20 serisinin resmi olarak tanıtımına 3 hafta kalmasına rağmen internet ortamında bu modellerin satışları ile ilgili önemli iddialar ortaya atılıyor. Twitter üzerinden yayınlanan bir iddiaya göre bu yeni modelin 3 çeşidi içinde 5G teknolojisine sahip satış fiyatları yayınlandı.

Buna paylaşılan bilgilere göre Galaxy S20 5G'nin fiyatı 900 ile 1000 Euro, Galaxy S20 Plus 5G'nin fiyatı 1050 ile 1100 Euro,Galaxy S20 Ultra'nın 5G fiyatı ise 1300 Euro olacağı iddia ediliyor. Ayrıca yayınlanan bilgilerde bu modellerin 5G teknolojinin kullanılmadığı modellerinde fiyatların 100 Euro daha az olacağı ön görülüyor.

Ülkemizde Fiyatlar Daha Pahalı Olacak

İnternet ortamında sızdırılan bilgilere göre Galaxy S20 modelinin ülkemizde ki vergi ve kar payı düşünüldüğünde ülkemizdeki satış fiyatının 8 bin TL’ye kadar çıkabileceği düşünülüyor. Ülkemizde ki taksit sayısının düşürülmesi ile birlikte Samsung Galaxy S20 modellerinin satış rakamlarının beklentilerin altında kalacağı düşünülüyor.

Özellikle bu sene ülkemiz piyasasına giren Realme markası ile birlikte yüksek fiyatlı modellere olan ilginin azalması bekleniyor.  Ülkemizde Galaxy S20 Ultra'nın 5G fiyatı ise 10.000 TL’yi geçeceği düşünülüyor. Dünya genelinde ki rekabet ortamı düşünüldüğünde bu yeni modellerin fiyatlarının çok yüksek olduğu konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.