1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Samsung, Galaxy S Serisinde O Sensörü Kullanmayacak!
Samsung, Galaxy S Serisinde O Sensörü Kullanmayacak!

Samsung, Galaxy S Serisinde O Sensörü Kullanmayacak!

Alınan yeni bilgilere göre Samsung, yeni S serisinde Time-of-Flight sensörleri kullanmayacak fakat şirket bu teknolojiden tamamen vazgeçmiş değil.

A+A-

Hayli talep gören ve beğeni ile kullanılan Samsung Galaxy Note20’den sonra tüm gözler Samsung’un yeni amiral gemisi serisi Galaxy S’e çevrilmiş durumda.

Yani nesil amiral gemisinin kamera teknolojisi ile alakalı bazı kilit kararları da almaya başlayan Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy S20 Plus ve S20 Ultra’da bulunan TOF sensörlerinin yeni Galaxy serisinde kullanılamayacağını aktardı.

ToF Sensörü Neden Artık Kullanılmayacak?

Yeni GalaxyS serisinde ToF sensörünün kullanılma nedeni olarak iki farklı unsur göze çarpıyor. Birinci neden Samsung’un Apple ile rekabeti için hayli geride olduğunu düşünmesi bir diğer neden ise müşterinin cazibesini çekecek kadar artırılmış gerçeklik deneyiminin olmamasıdır. 

Şirket son çıkarmış olduğu Note cihazlarında da bu sensöre yer vermemişti. Bu neden ile bu durumun çok sürpriz olduğu söylenemez. Note20 ve bu modelde bu özelliğin kullanılmıyor olması bir daha kullanılmayacağı anlamına gelmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.