1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Samsung Galaxy Note 20 Ultra Piyasaya Sürüldü… Note 20 Fiyatı Nedir? Samsung Note 20 özellikleri ve İncelemesi Duyuruldu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra Piyasaya Sürüldü… Note 20 Fiyatı Nedir? Samsung Note 20 özellikleri ve İncelemesi Duyuruldu

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Piyasaya Sürüldü… Note 20 Fiyatı Nedir? Samsung Note 20 özellikleri ve İncelemesi Duyuruldu

Samsung'un yeni amiral gemisi SamsungGalaxyNote 20 Ultra piyasaya sürüldü. Türkiye Samsung, GalaxyNote20 Ultra özelliklerini ve fiyatını açıkladı. Samsung Galaxy Note 20 Ultra fiyatı ve özellikleri teknoloji severler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Çift SIM kartlı 256 GB ön siparişi verilen Samsung Galaxy Note 20 Ultra dikkat çekiyor. Samsung Galaxy Note 20 Ultra Fiyatı ve Özellikleri...

A+A-

Samsung'un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy Note 20 Ultra piyasaya sürüldü. Türkiye Samsung, GalaxyNote20 Ultra özelliklerini ve fiyatını açıkladı. Samsung Galaxy Note 20 Ultra fiyatı ve özellikleri teknoloji severler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Çift SIM kartlı 256 GB ön siparişi verilen Samsung Galaxy Note 20 Ultra dikkat çekiyor. Samsung Galaxy Note 20 Ultra Fiyatı ve Özellikleri...

SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA FİYATI NE KADAR?

Samsung, ön sipariş için yeni akıllı telefonları Galaxy Note ve Note 20 Ultra'yı piyasaya sürdü.Türkiye Samsung, GalaxyNote satış fiyatı olarak 9,299 TL, Galaxy Note 20 Ultra 12 999 TL olarak belirledi. Ön siparişe açılan Galaxy Note 20 Ultra ürünlerinin 17 Ağustos 2020'den sonra, Galaxy Note 20 ürünlerinin ise 24 Ağustos 2020'den sonra gönderilmesinin planlandığı açıklandı.

SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

6.7 inçlik Infinity-O OLED ekrana sahip Samsung Galaxy Note 20,  Snapdragon 865+ / Exynos 990 tarafından desteklenen bir işlemciye, 8 GB RAM ve 256 GBdâhili depolamaya sahip olacak. Telefonun ana kamerası 64 MP çözünürlükte olacak. Ana kamera dışındakiler 12 MP ultra geniş açılı kamera + 12 MP telefoto kamera olarak listelenecek. Galaxy Note20 Ultra'nın Dinamik AMOLED 2X Sonsuz-O Ekranı, canlı renklerle gün ışığında bile parlamayan bir görüntü sağlamak için 1500 nit parlaklığa sahiptir. Ayrıca göz yorgunluğunu azaltmak için mavi ışığı önemli ölçüde azaltır.

Galaxy Note20 Ultra'daki dinamik AMOLED ekranın DCI-P3 renk uzayındaki % 100 mobil renk hacmi, VDE Almanya tarafından onaylanmıştır. Bu, farklı parlaklık seviyeleri ne olursa olsun ekranda soluk renklerle asla karşılaşmayacağınız ve inanılmaz canlı renklerle görüntüleri izleyebileceğiniz anlamına gelir. Ekran, 1500 nit'e kadar parlaklık seviyelerine ulaşabilir. Bu, 3.000.000: 1 kontrast oranıyla dijital içeriğin karanlık ve açık kısımları arasındaki kontrastı iyileştirerek daha kapsamlı bir mobil deneyim yaşamanızı sağlar.

UYARLANABİLİR 120HZ EKRAN:

120Hz ekranı ipek gibi pürüzsüz bir kaydırma deneyimi sunarken, dokunma etkileşimi inanılmaz derecede hassastır. Bu özellik sayesinde S Pen ile yazarken gerçek bir kalemle yazıyormuş gibi hissedersiniz. Hatta ne yaptığınızı algılar ve yenileme oranlarını otomatik olarak değiştirerek pil ömründen tasarruf sağlar ve keyfini çıkarmanız için size daha fazla zaman tanır.

TÜM GÜN AKILLI PİL:

Büyük 4500 mAh (jenerik) pil kapasitesini en üst düzeye çıkaran Galaxy ailesindeki en akıllı pil, enerji verimliliğinizi tüm gün dayanacak şekilde artırır. Böylece pil, gün boyu dayanarak gecenin geç saatlerine kadar eğlenmenizi sağlar.

VİDEO GÖRÜŞMELERİ:

Rahatlıkla kullanabileceğiniz Full HD görüntülü arama niteliğine sahip Google Duo ile en sevdiğiniz kişilerle yaşadığınız hiçbir anı kaçırmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Wi-Fi 6 ve Wi-Fi Optimizer ile, hızlı ve güvenli bir bağlantının yanı sıra çok düşük gecikme süresiyle net görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz.

OYNANIŞ:

Her yerde efsanevi oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Yakın zamanda yenilenen akıllı işlemcisi, geliştirilmiş soğutma sistemi ve pürüzsüz 120Hz ekranı ile oyun dünyasında yepyeni bir seviyenin kapısını açar. Her zaman bağlantıda kalmanızı sağlamak için Wi-Fi 6 ve Wi-Fi Optimizer eklentisiyle donatılmıştır. Galaxy ailesindeki en hızlı işlemciye sahiptir. Geliştirilmiş işlemcisi, yonga setinin daha fazla performans göstermesini sağlar. Bu şekilde, ara belleğe alma, sıkışma veya can sıkıcı yükleme tekerleği simgesi gibi beklenmedik durumlarla karşılaşmadan yüksek indirme hızlarının ve bulut tabanlı oyunların keyfini çıkarabilirsiniz.

SAMSUNG DEX:

Samsung DeX, TV'nize kablo olmadan bağlanarak telefonda bir arkadaşınıza bilgi verirken, çeşitli uygulamalarla TV'de film izlemenize veya aynı anda birden fazla görevi gerçekleştirmenize olanak tanır. Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'yı dokunmatik kontrol cihazlarına bile dönüştürebilirsiniz veya telefonunuzdaki Bixby'yi güçlü ve güvenli bir şekilde kontrol etmek için kullanabilirsiniz.

  • İlk çıktığında sadece televizyonlarda kullanılabilir monitör desteğinin ekim ayından itibaren verilmesi planlanmaktadır.

KOLAY PAYLAŞIM:

Galaxy Note20 Ultra'ya eklenen gelişmiş mekânsal farkındalık teknolojisi ile paylaşım hiç olmadığı kadar kolay ve hızlı. Fotoğrafları ve videoları hızlı bir şekilde göndermek için, paylaşım panelini yukarı kaldırın ve telefonunuzu arkadaşınızın telefonuna doğrultun.

  • Ultra Geniş Bandın kullanılabilirliği ülkeye ve bölgeye göre değişebilir.

8K VİDEO KAYDI:

4K UHD görüntüden daha iyi daha ayrıntılı ve canlı kayıt yapabilirsiniz. Artık bir yönetmen gibi profesyonel kalitede 8K videolar çekebilirsiniz. Profesyonel video modu, ISO, pozlama süresi, manuel odak ve daha birçok seçenekle tam kontrole sahip olacaksınız. Ayrıca sinemayı daha canlı hissettirmek istediğinizde 24 fps'de çekim yapabilir ve 16: 9 veya 21: 9 kare hızlarından birini seçebilirsiniz.

HASSASİYET KONTROLÜ:

Pro modu, 8K kayıtlarınız üzerinde inanılmaz kontrol sağlar. Yakın çekimlerde yakınlaştırmayı yavaşlatmak için yakınlaştırma hızını kontrol edebilir veya tüm sahneyi göstermek için hızla uzaklaştırabilirsiniz.

MİKROFON KONTROLÜ:

Herhangi bir Galaxy kulak içi kulaklığın sahip olduğu mikrofona benzer bir Bluetooth mikrofonu telefonunuza bağlayın ve ses seviyesi üzerinde tam kontrole sahip olun ve nesnenizin sesini çevredeki gürültüden izole edin. Veya Galaxy Note 20 ve Note20 Ultra'da kullanmak istediğiniz ön mikrofona, arka mikrofona veya her iki mikrofona geçebilirsiniz. Böylece istediğiniz daha çok ses ve istemediğiniz daha az ses elde edersiniz.

120FPS FHD KAYIT:

Bu değeri gerçek zamanlı videolar için kullanın veya daha az bükülme, daha az titreme ve çok daha fazla hareketle ağır çekim videolar için yavaşlatın. Bu videoları daha sonra oynattığınızda, efektleri tam olarak göstermek için ekran otomatik olarak 120 Hz'e geçecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.