1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Şahsiyet Dizisi Konusu ve Oyuncuları Kimler? Şahsiyet Nerede Oynuyor?
Şahsiyet Dizisi Konusu ve Oyuncuları Kimler? Şahsiyet Nerede Oynuyor?

Şahsiyet Dizisi Konusu ve Oyuncuları Kimler? Şahsiyet Nerede Oynuyor?

Yapımcılığını Ay yapımın üstlendiği Şahsiyet dizisi, izleyicinin karşısına çıktığı ilk günden itibaren oldukça ses getirmiş ve sevenlerinin, beğenisini kazanmış olan 12 bölümlük,  tek sezondan oluşan bir dizidir. Dizi, Puhu TV’ de izleyici karşısına çıkmış ve farklı kurgusu ve senaryosuyla bütün dikkatleri üzerinde toplamıştır

A+A-

Yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın bulunduğu dizide, başrolü ise; Haluk Bilginer ve Cansu Dere üstlenmiştir. Tüm bu özellikler sebebiyle İmdb değerlendirmesinde puanı 9,1 olan Şahsiyet, en çok izlenen diziler arasında yerini almıştır. Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisi ile aday gösterildiği 47. Uluslararası Emmy ödülüne layık görülerek dizi ve film yapımında ülkemizin geldiği seviyeyi tüm dünyaya tanıtmış ve büyük takdir toplamıştır.

Şahsiyet Dizisi’nin Konusu

Haluk Bilginer, dizideki adı ile Agâh Beyoğlu bir adliye memurudur ve Beyoğlu’ndaki evinde yalnız yaşamaktadır. Eşini yıllar önce kaybetmiş olan Agâh’ın kızı ise yurtdışında okumaktadır.

Agâh’ın bu kendi halindeki hayatı, bir doktor teşhisi ile tamamen değişir. Agâh Beyoğlu’na konulan, Alzheimer Başlangıcı teşhisi, kafasında bir takım planların oluşmasına sebep olmuştur.  Her şeyi nasıl olsa unutacağını düşünerek, yıllardır işlemek istediği bir cinayeti gerçekleştirmek için plan yapmaya başlar ve nasılsa cinayeti işlediği zaman, vicdan azabı çekmeden bunu da unutacağını düşünür. 

Dizide Haluk Bilginer’le birlikte başrolü paylaşan, Cansu Dere ise psikolojik sorunlara sahip olan ve ne yapacağı konusunda kararsız bir ruh haline sahip bir polis memurunu canlandırmaktadır. Cinayet büro Amirliğinde ki tek kadın olan Nevra, Agâh tarafından işlenen cinayetler sebebiyle hayatını tümüyle değiştirmek zorunda kalır ve her ne pahasına olursa olsun katili yakalamak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Her bölümü yüksek tempo ve aksiyonla dolu olan Şahsiyet dizisi gerek konusu gerekse, oyuncuların üstün rol yeteneği sayesinde Hollywood dizilerinin kalitesinde bir yapıma dönüşmüş olup en çok izlenen diziler kategorisinde en üst sıralarda yerini almıştır.

Şahsiyet Dizisinin Oyuncuları

Türk sineması ve dizi sektörünün usta yönetmeni Onur Saylak tarafından yönetilen ve senaryosunu Hakan Günday yazmış olduğu dizide,  Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur rol almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.