1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Sadi Payaslı Bu isme çok dikkat! Ertan Saban, bu karakterle Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde reyting rekoru kıracak!
Sadi Payaslı Bu isme çok dikkat! Ertan Saban, bu karakterle Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde reyting rekoru kıracak!

Sadi Payaslı Bu isme çok dikkat! Ertan Saban, bu karakterle Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde reyting rekoru kıracak!

“Payaslı, Sadi Payaslı. Adımı bir kez duydun mu bir daha da unutmazsın! Sevdiklerini korumak için geçmişi, aileni korumak için dünyayı yakarım!” Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, ilk tanıtımında bu sözlerle dikkatleri çekti! Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı karakteri, diziye damgasını vuracak bir karakter olacağını daha ilk tanıtımdan göstermekte!

A+A-

Bir süredir hazırlıkları süren dizinin çekimlerine başlanmasıyla beraber tanıtımının da yayınlanmasıyla dizi daha çok dikkatleri çekti. Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin hikayesinin Gani Müjde’ye ait olması, zaten daha ilk duyulduğu günden beri merakla beklenmesini sağlamıştı. Çekimlerini BKM’nin üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı dizinin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait.

Adı her ne kadar Gelsin Hayat Bildiği Gibi olsa da beklentilerin dışında bir iş olacağı, tanıtımdan da anlaşılmakta! Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan’ın yer aldığı dizide ayrıca Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Ayşe Kırca, Onur Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur da rol alıyor.

Kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olan ve Karabayır Lisesi’ne atanarak burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın öyküsü anlatılacak dizide. Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı, sarsılmaz adalet duygusu ile hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere kol kanat gerecek. Sadi Payaslı, muhtemelen önümüzdeki günlerin yeni fenomen karakteri olacak!

Ertan Saban, rol aldığı her yapımda güçlü oyunculuğu ile konuşulan, karakteri konuşturan bir isim. Bu kez de dikkat çekici bir hikayenin, dikkat çeken bir karakteri olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Geçmişinde mafya olan ve birçok çatışmaya katılan, adam öldüren ve birçok kirli işte parmağı olan Sadi Payaslı karakteri ile Saban, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yine oyunculuğunu konuşturacak bir rolde! Sadi Payaslı’nın geçmişini geride bırakma kararıyla polisle anlaşması ve ardından da yaşanan gelişmeler sonucu bir liseye coğrafya öğretmeni olarak gitmesi sonrası buradaki 5 genç ile yaşadıkları aktarılacak dizide.

Yayın tarihi henüz belli olmayan dizinin başrollerinden birisi olan Erkan Saban, yeni rolü için heyecanlı. Oyuncu, hayat vereceği karakter için şunları söylüyor: “Değişen, dönüşen, a noktasından başlayıp noktalarla z’ye kadar gidecek olan bir karakter. Çok fazla açık vermeyelim. Dönüşü olan bir karakter. İkinci şansını arayan birisi. Hikayemiz ikinci şansını arayan, birçoğunun da elde edenlerin hikayesi.”

Sadi Payaslı karakterini yaz sezonunda bol bol konuşacağız. Güçlü hikayesi, fenomen bir karakterle birlikte dizideki bambaşka karakterler, ilk tanıtımla dikkatleri çekti. Dizideki karakterlerin tek tek kendilerini, kim olduklarını anlattıkları tanıtım dikkat çekerken, tanıtımın sonuna ise diziye ismini de veren Sezen Aksu’nun Gelsin Hayat Bildiği Gibi şarkısı damgasını vuruyor…

1sadi.jpg1222.webpsadi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.