1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Sadakatsiz dizisinden sevenlerine darbe! Dizi final yapacak denildi, izleyiciler isyan etti…
Sadakatsiz dizisinden sevenlerine darbe! Dizi final yapacak denildi, izleyiciler isyan etti…

Sadakatsiz dizisinden sevenlerine darbe! Dizi final yapacak denildi, izleyiciler isyan etti…

Kanal D kanalında yayınlanan Sadakatsiz, ilk bölümünden itibaren herkes tarafından bir dizi haline geldi. Herkesi ekranlara kilitleyen dizinin başrolünde Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Cansu Dere bulunuyor. Hikayesi ile izleyicinin dikkatini çeken ve seyircileri etkisi alında bırakan dizinin, devam bölümlerinde ne olacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.

A+A-

Önceki hafta yeni bölümü yayınlanmamıştı ve herkeste merak uyandırmıştı. Bir sonraki haftayı merak içinde beklemeye başlamış olan izleyici, yeni bölüm için gün sayıyor. Dizinin hikayesinin esinlenildiği başka bir hikaye olduğu biliniyordu. Gündemde yer alan haberlere göre Sadakatsiz dizisi final yapıyor…

Kanal D kanalında ekranlara gelen ve herkes tarafından beğeni kazanan Sadakatsiz dizisi, her bölümüyle beğeni kazanıyor. Ayrıca dizinin final yapacağı zaman ise ortaya çıktı. Doktor Foster dizisinin hikayesinden esinlenerek ekranlara getirilen dizi final yapıyor. Uyarlandığı dizi ele alındığı zaman Sadakatsiz dizisi için çok az bir bölüm kaldığı biliniyor. Gündemde yer alan haberden sonra, dizinin izleyici kitlesi oldukça büyük bir üzüntü yaşadı. Bu haberden sonra ise dizinin finaline kaç bölüm kaldığı merak ediliyor.

Son 5 Bölüm!

Ekranlarda yer alan ve sevenleri ile Kanal D ekranlarında buluşan dizi, büyük bir ilgi ile izleniyor. Doktor Foster isimli yabancı bir diziden esinlenen dizinin hikayesinin ise nasıl devam edeceği merak ediliyor. Sadakatsiz dizisi final yapıyor, esinlenilen hikayeye göre dizinin son sezonuna giriş yapıldığı biliniyor. Esinlenilen hikayesi ile doğrudan devam eden dizinin, son 5 bölümü kaldığı ise söz konusu oluyor. Seyirci kitlesi ise sosyal medya üzerinden dizinin final yapmasına büyük tepki gösterdi.

Dizinin birebir olarak orijinal hikayesine uyum sağlayıp sağlamayacağı herkes tarafından merak ediliyor. Sadakatsiz dizisinin daha fazla bölümle ekranlara gelmesi ise seyirciler tarafından bekleniyor. Esinlenilen hikayeye bakıldığında, dizinin 5 bölüm sonunda final yapması bekleniyor. Ancak dizinin yüksek izlenme sayısına ulaşıyor olması ise, ne zaman biteceği konusunda merak oluşmasına yol açıyor.

Cansu Dere’nin başrol oynadığı dizide, Asya aldatılan bir karakteri canlandırıyor. Asya’nın hikayesi ise seyirci tarafından oldukça fazla ilgi görmüş ve beğenilmişti. Asya, aldatıldıktan sonra her şeyi göze alıyor ve hayatının son zamanlarına yaklaşıyor. Bu durum ise Sadakatsiz dizisinin final yapacağını ifade ediyor.

Dizi her hafta yayınlandığı yeni bölümler sonucunda çok fazla tepki aldı ve RTÜK tarafından birkaç tane cezalar da diziye verildi. Dizinin esinlenilen hikayesine bağlı mı kalacağı yoksa final olarak mı ekranlara geleceği ise merak ediliyor.

Ayrıca yeni fragmanda dizinin 2 sene sonrasının anlatılması da seyircinin dikkatlerinden kaçmadı. Bu hafta ekrana gelecek bölümde ise Volkan, Asya’dan intikam almak isteyecek ve bunun için hiçbir şeyi yapmaktan kaçınmayacak. Asya ise oğlunu alarak herkesten uzaklaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.