1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Sabah Saatlerinde Açıklama Geldi! TC Kimlik Numarası İle Başvuru Yapanlara 10.000 Lira Ödeme Yapılacak...
Sabah Saatlerinde Açıklama Geldi! TC Kimlik Numarası İle Başvuru Yapanlara 10.000 Lira Ödeme Yapılacak...

Sabah Saatlerinde Açıklama Geldi! TC Kimlik Numarası İle Başvuru Yapanlara 10.000 Lira Ödeme Yapılacak...

Banka, TC Kimlik numarasıyla 10.000 TL ödeme yapacak kişiler için kredi vereceğini bugün duyurdu. Sabah saatlerinde yapılan açıklama ile müjdeli haberi duyuran banka, bu sayede TC Kimlik sahiplerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlayacak.

A+A-

Kimlik numaraları üzerinden başvuru yaparak ödeme alacak kişiler için, uygun faiz oranlarıyla kredi verileceği kesinleşti. Banka hesabı olan kişiler, Yapı Kredi Bankası ve Akbank aracılığıyla başvuru yaparak ödeme alabilecekler. Nakit kredi başvurusu yapacak olanlar, eğer söz konusu bankalarda müşteri ise, ödemeleri anında hesaplarına yatırabilecekler. Yapı Kredi Bankası ve Akbank, nakit kredi kullanmak isteyen kişilere 5 dakika içinde sonuç verebiliyor. Bu gelişme, kimlik numarası üzerinden ödeme alacak kişilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.

TC KİMLİK NUMARASIYLA KOLAY BAŞVURU

Bu haberde, TC kimlik numarası ile başvuru yaparak ödeme alabileceğiniz iki banka belirtiliyor. Başvurular, belirli şartları yerine getiren kişilere 5 dakika içinde sonuçlandırılıyor. Başvurular, kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama sonucunda onaylanırsa, ödemeler hemen hesaplanarak yapılacak. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan herkes başvurularını yapabilir ve başvuruları değerlendirilir. Bu gelişme, TC kimlik numarası ile ödeme alacak kişilerin, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olabilir.

TEK TIKLA KOLAY BAŞVURU

Yapı Kredi Bankası ve Akbank, SMS ile kredi başvurusu yapma imkanı sunmaktadır. Akbank'a başvurmak isteyenler "KREDİ TC KİMLİK" yazıp 4425 numarasına SMS göndererek, Yapı Kredi Bankası'na başvurmak isteyenler ise "Bireysel TC KİMLİK Aylık Gelir ve Doğum Tarihi" bilgilerini yazıp 4411 numarasına SMS göndererek başvuruda bulunabilirler. Başvuru şartlarına uygun olan kişilere hemen yanıt verilmektedir. Onay alan kişiler, en yakın banka şubesine giderek kredi kullanabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.