1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Rüyada Civciv Görmek Ne Anlama Gelir? – Rüyamda Civciv Gördüm
Rüyada Civciv Görmek Ne Anlama Gelir? – Rüyamda Civciv Gördüm

Rüyada Civciv Görmek Ne Anlama Gelir? – Rüyamda Civciv Gördüm

Rüyada civciv görmek, mutlu edecek bir habere delalettir. Rüyada görülen civcivler kısmeti, bereketi ve bolluğu müjdeler. Rüyada bekâr bir kişinin civcivi eline alıp sevmesi ise, o kişinin yakında evleneceğine yorumlamaktadır. Rüyada görülen civciv bazı rüya yorumcuları tarafından evlenmeyi ya da birisinden gelecek bir hediyeyi işaret eder. Aynı zamanda bir beklentinin olmasını da müjdeler.

A+A-

Civcivleri kümeste veya bahçede dolaşırken görmek bolluğa ve berekete delalettir. Rüyada siyah civciv görmek ise büyüyünce lider olacak bir çocuğa sahip olunacağını işaret eder. Sarı renkli civciv yaramaz çocuğa, kırmızı renkli civciv ise iradeli bir çocuğa sahip olunacağını işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun civciv için kuluçkada görmek evliliği delalettir. Rüyada tavuğun yumurtanın üstünde otururken civciv çıktığını görmek ise rüya yorumcuları tarafından beraber olunan insanlardan bir hayır geleceğine yorumlanmaktadır. Rüyada kişinin civcivleri toplaması genel anlamda hayırlı bir evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada civcivin yumurtanın içinden çıktığının görülmesi, güzel değişimlerin yaşanacağına yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında civcivlere yem vermesi ise, aile içinde sevindirici buluşmaların olacağına işarettir. Rüyada kişinin civcivleri avuçların arasına alıp sevmesi ise, bazı rüya yorumcuları tarafından gören kişinin yakında bir çocuğu olacağı olarak yorumlanmaktadır.

Hamile bir kadının rüyasında ölü bir civciv görmesi ise doğumunun çok rahat ve kolay geçeceğine işarettir. Kişinin rüyasında civcivden korkması ise kurtuluş ve ferahlık olarak yorumlanır. Bir kişinin rüyasında civciv satın aldığını görmesi ise eve bereket geleceğine, sevince ve refaha delalettir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.