1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. RTÜK Bu Sefer Affetmedi, Çukur Yayından Kaldırıldı! Çukur Severler Bu Karar Karşısında Yıkıldı…
RTÜK Bu Sefer Affetmedi, Çukur Yayından Kaldırıldı! Çukur Severler Bu Karar Karşısında Yıkıldı…

RTÜK Bu Sefer Affetmedi, Çukur Yayından Kaldırıldı! Çukur Severler Bu Karar Karşısında Yıkıldı…

Show TV ekranlarının iki sezondur sevilerek izlenen dizisi hakkında flaş bir karar geldi. Birçok kere uyarıların yapıldığı Çukur dizisinin bir türlü uyarılara uymamış olması artık RTÜK tarafından bir dur denilmesine neden oldu. Yüz binlerce izleyici tarafından her gün Çukur dizisinin şikayet edilmesi artık RTÜK hazırlanmış olan verileri inceleyerek bir dur deme kararı almasını sağladı.

A+A-

Birinci sezona ara veren Çukur ikinci sezona devam edemiyor…

Korona virüs salgınlarının tüm dünyada etkisini göstermesinin ardından ülkemizde de yer alması Survivor programı harici her şeye ara verilmesine neden olmuştu. Çekimlerine evden devam etmeyi dahi teklif eden Çukur dizisi için şok bir karar herkesi derinden etkiledi.

Her bölümde onlarca kişinin öldürülmesi – ölümlerin bu kadar basit olduğunu – insanları cinayete / kavgaya ve şiddete yönlendirdiklerine karşın yapılan şikayetlerin peşi sırası durmuyordu. Artık RTÜK gelen bu kadar şikayet karşısında bir inceleme başlattı. Gelen bilgilere göre geçtiğimiz dönemlerde de sürekli uyarı verilmesinin yanı sıra Çukur ve benzeri olan birkaç dizi için daha ceza kesildiği söylendi.

Yapılan tüm uyarılar ve cezalara rağmen Çukur formatında ve uyarılarda bir değişiklik yapmadı. Şiddet içerikli olarak yayına alınan görüntülerden dolayı ceza alan dizi hakkında bir ceza gündemde yerini almamış olsa bile bu gün itibari ile artık her şey netleşti.

Çukur yayından kaldırıldı

Çukur sevenler bugün bir anda Çukur yayından kaldırıldı haberi ile uyandılar. Her ne kadar büyük bir merak ile arayışlarına devam etseler bile yapılan araştırmalar sonucunda bu iddiaların gerçek olmadığını – tarihlerin karıştırılmış olduğu ortaya çıktı. Karışıklık yaratmasına ihtimallerin yer aldığı gönderilerin sosyal medya hesaplarından kaldırılmaları sağlanırken Çukur izleyenler tarafından da dizi için çok fazla destek geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum