1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli Gustavo’ya övgüler yağdırdı: “Türkiye’de tüm liglerin1 numarası!”
Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli Gustavo’ya övgüler yağdırdı: “Türkiye’de tüm liglerin1 numarası!”

Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli Gustavo’ya övgüler yağdırdı: “Türkiye’de tüm liglerin1 numarası!”

NTV’de yayınlanan %100 Futbol adlı programda Rıdvan Dilmen yorumlarıyla Twitter’da oldukça konuşuldu. Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynanan derbiyi, Fenerbahçe- Trabzonspor maçını yorumlayan efsane futbolcu Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli Gustavo’ya da ayrı bir parantez açarak kendisinden övgüyle bahsetti.

A+A-

Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe- Trabzonspor maçının galibi 3-1'lik skorla ev sahibi takım Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertli ekip ilk yarıda 1-0 geriye düştüğü maçta, ikinci yarıda attığı 3 golle 3-1’lik üstünlük sağladı. Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça kötü bir oyunla başlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda adeta kimlik değiştirdi. Maç sonunda, konuk ekibe karşı sağladığı üstünlükle kazanan taraf Fenerbahçe oldu.

Maçın ardından NTV’de yayınlanan %100 Futbol adlı programda Rıdvan Dilmen yorumlarıyla Twitter’da oldukça konuşuldu. Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynanan derbiyi, Fenerbahçe- Trabzonspor maçını yorumlayan efsane futbolcu Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli Gustavo’ya da ayrı bir parantez açarak kendisinden övgüyle bahsetti.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Gustavo'ya “Türkiye liglerinde 1 numaralı futbolcu” yakıştırmasını yapan Dilmen "İnanılır gibi değil gerçekten, bu nasıl bir ciğer? Ciğerin 28 tane mi senin Gustavo? Bir oyuncu koşar, top kapar, mücadelesini böyle sürdürebilir, bunu anlarım... Fakat Gustavo topu da çok iyi kullanıyor, kaleyi yokluyor, şut atıyor, şutun önüne geçiyor, top kapıyor, oyun kuruyor. Gustavo performansı ile göz dolduruyor.” dedi.

“Erol Hoca’nın Gökhan Gönül’ü Dinlendirmesi Lazım”

Dev derbinin ardından iki takımın oynadığı futbol, taktikler, eksiklikler ve oyuncular hakkında konuşan Dilmen Fenerbahçe’nin sağ bek rotasyonuna gitmesi gerektiğinden de bahsetti. Dilmen, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe’de gelecek hafta sağ bekte Gökhan Gönül’ün değil, Nazım Sangare’nin oynaması gerektiğini dile getirdi.

“Fenerbahçe’nin sağ bekte rotasyona gitmesi Gökhan gibi yaşlı bir oyuncu için de iyi olacaktır. Bir kere Gökhan Gönül performansıyla göz dolduruyor. İlerlemiş yaşına rağmen dinamizminden hiçbir şey kaybetmediğini görebiliyoruz. Ama ligde çok fazla maç oynanacak. Türkiye Kupası da var. Nazım Sangare’ye de bu mevkide fırsat tanıyarak hem oyuncunun alışmasını hem de dinamik kalmasını sağlarsınız. Gökhan Gönül’ün yerine gelecek hafta Nazım Sangare değerlendirilmeli. Erol Bulut bu konuda bir karar alırsa Fenerbahçe için de, Gökhan Gönül için de, Nazım Sangare için de yararlı olacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.