1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Reytingleri Düşen Dizi Ekranlardan Kalkıyor! Yeni Başlayacak Dizi Belli Oldu…
Reytingleri Düşen Dizi Ekranlardan Kalkıyor! Yeni Başlayacak Dizi Belli Oldu…

Reytingleri Düşen Dizi Ekranlardan Kalkıyor! Yeni Başlayacak Dizi Belli Oldu…

FOX TV'de sevenleri ile buluşan Son Yaz dizisinden sevenlerini üzecek bir haber geldi. Dizi hedeflenen reytinglerde ulaşamadığı için final yapacağı söz konusu oldu. Peki yerine hangi dizi başlayacak?

A+A-

Son Yaz dizisi FOX TV'nin en sevilen yapımlarından birisi olarak yer alıyor. Son zamanların dizilerinde en çok talihsizlik yaşayan kanallarından birisi olan FOX TV'de yayınlanan dizinin gidişatının iyi olmadığı gündeme geldi. Başarılı oyuncuların da olduğu diziye ne olacağı merak konusu oldu.

Dizi beklenen reytingleri yakalayamadığı için final yapma kararı alacak.

Son Yaz Dizisi Son Bölümünde Neler Oldu?

Son Yaz dizisi son bölümü ile sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu. Akgün'ün savcının için kendini feda etmesi herkes tarafından hem takdir edilmesine hem de herkesin üzülmesine yol açtı. Savcıyı arabaya almaya çalışan Sadi'nin adamlarını son dakikada gören ve araya giren Akgün'e araba çarptı. Akgün'ün son sözleri ise savcıdan helallik istemek oldu. Bölümdeki bu hareket ise final olacağı ihtimalini güçlendirdi.

FOX TV diziyi kaldırmadan önce Cuma günü için başka bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Her hafta Cuma günü sevenleri ile buluşan dizinin yerine Savaşçı dizisinin getirilmesi öngörülüyor.

Başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz gibi başarılı oyuncuların olduğu dizinin ilk bölümü oldukça fazla ilgi görmüştü. Ancak ilerleyen bölümlerde beklenen reytingi yakalayamadığı için final yapması söz konusu oldu. Eğer dizi ilerleyen haftalar içerisinde yine beklenen reytingi alamazsa final yapacağı güçlü bir ihtimal olarak yer alıyor. İzleyiciler ise bu konu hakkında bir açıklama bekliyorlar.

Son Yaz Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Final yapacağı söylentilerine karşı dizinin sevenleri, dizinin ne zaman final yapacağını araştırıyorlar. İlerleyen bölümlerde beklenen reytingi alamaz ise dizinin final yapacağı söz konusu. Dizinin ilerleyen zamanlarda daha fazla reyting alması ise final yapmasına engel olacak.

Dizinin final yapacağı söylentisi hakkında dizinin yapımcısı ve yönetmeni henüz bir açıklamada bulunmadı. İzleyiciler dizinin oyuncularından gelecek bir açıklama ile kararı öğrenecekler. Final kararı alındığı zaman kanalın resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.