1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Reyting Rekorları kıran Kuruluş Osman İzleyicilerine Kötü Haber Geldi! Final Tarihi Belli Oldu Mu?
Reyting Rekorları kıran Kuruluş Osman İzleyicilerine Kötü Haber Geldi! Final Tarihi Belli Oldu Mu?

Reyting Rekorları kıran Kuruluş Osman İzleyicilerine Kötü Haber Geldi! Final Tarihi Belli Oldu Mu?

İlk yayınlanması ardından halk tarafından yoğun ilgiyle karşılan Kuruluş Osman, televizyon tarihimizin en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başardı. Fakat bugün, tüm Kuruluş Osman sevenlere kötü haber geldi…

A+A-

 Senaryosu ve yetenekli oyuncuları sayesinde sıralamalarda birinci ve ikinci sıraları elinde bulunduran dizinin mevcut final iddialarıyla beraber, hayranlar büyük bir hayal kırıklığına uğradı.  İşte tüm detaylar…

Türkiye dizi tarihinde pek çok dizi var. Bunlardan bir tanesi olan Kuruluş Osman, reyting oranlarında sıklıkla birinci sıraya sahip olan, oldukça sevilen diziler arasında. Ancak bazı durumlarda 2. Sıraya düştüğü de görülmekte. Bu durum mükemmel senaryosuyla değil, başarılı ve yetenekli oyuncularının da sayesinde elde edilmekte. Ancak gündemde olan haberler arasında Kuruluş: Osman dizisinin yakında final yapacağına yönelik bazı iddialar da var. 

Bilindiği üzere ATV ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan dizi, Osmanlı Devleti’nin kuruluş sahnesini vizyona taşıyan, aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle en çok beğenilen dizilerden bir tanesi. Bu durum, tarihe de ilgili olan milyonlarca vatandaş tarafından seyredilmesine ve reytinglerinin de yükselmesini sağlamakta. Ancak internet ortamında dolaşan bazı haberler, hayranları fazlasıyla hayal kırıklığına uğratmaya yetti. Dolaşan bu haberlere göre Kuruluş Osman finali yaklaşıyor.

Kuruluş Osman Final Tarihi!

Pek çok vatandaşın yakından takip ettiği Kuruluş Osman hakkında internet ve sosyal medya platformlarında son zamanlarda bir final bölümü konuşuluyor. Bu iddialar üzerine pek çok hayran, dizinin final bölümü hakkında detaylı bilgi edinebilmek için tahkikatlara başladı.

Aslında bu bilgiler sadece iddia niteliğinde olup, gerek film yapımcıları, gerekse film oyuncularından bu final durumu onaylanmadı. Dolayısıyla resmi bir final tarihi duyurulmadı ya da bir final açıklaması yapılmadı. Daha dizinin ne kadar devam edeceği bilinmese de, bir final henüz söz konusu değil. 

2-001.jpg1.webpkurulus-osman.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.