1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Reyting Rekorları Kıran Kızılcık Şerbeti Setinde Neler Oluyor? Setteki Kriz Kızılcık Şerbeti Dizisini Nasıl Etkileyecek?
Reyting Rekorları Kıran Kızılcık Şerbeti Setinde Neler Oluyor? Setteki Kriz Kızılcık Şerbeti Dizisini Nasıl Etkileyecek?

Reyting Rekorları Kıran Kızılcık Şerbeti Setinde Neler Oluyor? Setteki Kriz Kızılcık Şerbeti Dizisini Nasıl Etkileyecek?

Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören Kızılcık Şerbeti dizisinde beklenmedik bir kriz yaşandı. Dizinin set tarihi değiştirildi ve yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Gold Film'in imzasını taşıyan ve Show TV ekranlarında her hafta yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yaparak izleyicilerden büyük beğeni kazanmıştı.

A+A-

Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören Kızılcık Şerbeti dizisinde beklenmedik bir kriz yaşandı. Dizinin set tarihi değiştirildi ve yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Gold Film'in imzasını taşıyan ve Show TV ekranlarında her hafta yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yaparak izleyicilerden büyük beğeni kazanmıştı. Ancak RTÜK tarafından defalarca ceza almış olan dizi, yeni sezon öncesi beklenmedik bir krizle gündeme geldi ve set tarihi değiştirildi.

Set Tarihi Yeniden Belirlendi!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisinin set tarihi değişikliğe uğradı. Dizinin başrol oyuncularından Ketche, "Sen Büyümeye Bak" adlı film çekimlerini tamamladıktan sonra dizi için belirlenen sete çıkış tarihi de revize edildi. Başlangıçta 28 Ağustos Pazartesi olarak planlanan set tarihi, yeni düzenlemeyle 30 Ağustos Çarşamba olarak belirlendi.

Yeni Sezona Yeni Yüzler Eklenebilir!

Kızılcık Şerbeti dizisine Yiğit Kirazcı, Bahtiyar Memili ve Kayra Şenocak gibi isimlerin katılacağı daha önce duyurulmuştu. Ancak bunun yanı sıra iş insanı Ertuğrul'un kızı Mihriban ve sekreteri karakterleri için de oyuncu arayışı devam ediyor. Yiğit Kirazcı, daha önce Yargı dizisinde rol almış ve FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Yeni Sezon Başlama Tarihi Belli Oldu!

Dizi tutkunlarının merakla beklediği konulardan biri olan yeni sezon başlama tarihi de sonunda netlik kazandı. Senaristler Zeynep Gür ve Melis Civelek'in kaleminden çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü, 15 Eylül Cuma günü ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezon büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizi, yeni sezonunda da aynı ilgiyi sürdüreceği tahmin ediliyor. Sezon finalinin ardından izleyicilerin merakla beklediği yeni sezonun nasıl bir hikaye sunacağı ise büyük bir heyecanla bekleniyor. Kızılcık Şerbeti hayranları 15 Eylül'ü şimdiden sabırsızlıkla bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.