1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Reyting Rekorları Kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı Feyza Civelek uyuşturucu alırken polisler yakaladı!
Reyting Rekorları Kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı Feyza Civelek uyuşturucu alırken polisler yakaladı!

Reyting Rekorları Kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı Feyza Civelek uyuşturucu alırken polisler yakaladı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı ünlü oyuncu Feyza Civelek, uyuşturucu alırken polislere yakalandı. Feyza Civelek, polisi torbacı sanarak uyuşturucu istedi. İşte detaylar…

A+A-

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı ünlü oyuncu Feyza Civelek, uyuşturucu alırken polislere yakalandı. Feyza Civelek, polisi torbacı sanarak uyuşturucu istedi. İşte detaylar…

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve büyük ilgi gören Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran ünlü oyuncu Feyza Civelek, uyuşturucu siparişi vererek polise yakalanması ile gündeme geldi. Feyza Civelek, torbacı olduğundan şüphelenilen iki kişinin üst araması yapıldığı sırada polise “ Malları getirdin mi?” diye sordu.

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve büyük ilgi gören Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran 29 yaşında olan genç oyuncu Feyza Civelek, uyuşturucu skandalı ile gündeme geldi.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı olan ekipler tarafından, Ulus Mahallesi’nde sevil olarak devriye görevleri yerine getiriliyordu. Sivil ekipler, Ahmet Adnan Saygun Caddesi üzerinde olan 2 erkeğin plakasız bir motosiklet ile seyir ettiğini fark etti.

Tam bu sırada ise Selçuk Ç.’nin cep telefonu sürekli çalmaya devam etti. Aynı sırada ise aramanın yapıldığı yere bir kadının yaklaştığı görüldü. Aramanın yapıldığı yere gelen genç kadının Selçuk Ç.’ye “ Getirdin mi malzemeleri?” ifadelerini kullanmasının ardından polisler tarafından şüpheli gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından genç kadının Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Feyza Civelek olduğu anlaşıldı.

Feyza Civelek olay yerinde polis ekiplerine konuşarak, Selçuk Ç’nin kokain getirmesi için hesabına 6 bin TL gönderdiği ve kendisine gelecek olan kokain maddesinin adını bilmediği bir arkadaşı için aldığını iddia ederek polislere dekontunu gösterdi.

Feyza Civelek karakolda, “ Ben gece 03.30 sıralarında şahısla irtibata geçtim ve uyuşturucu siparişi verdim. Biraz da alkollüydüm. Bana göndermiş oldukları hesap numarasına 6 bin lira atmamı söylediler. Ben de gönderdim. Sonra ben sokağa çıktığımda motosikletli şahıslar vardı. Ben yanlarına gittiğimde, ‘Uyuşturucu maddeyi verin’ dedim. Sonra kendisinin polis olduğunu söyleyen sivil giyimli şahıs, bana ne olduğunu sordu. Ben de uyuşturucu siparişi verdiğimi söyledim. Sonra beni alıp polis merkezine getirdiler. Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım. Alkollü olduğum için getiren şahısları hatırlamıyorum. Yaşanan olaydan dolayı üzgünüm” ifadesini verdi.

Feyza Civelek hakkında, sipariş ettiği uyuşturucunun eline geçmemiş olması sebebiyle takipsizlik kararı verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.