1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Reyhan Cansu'dan, Uğur Güneş'e 1 TL'lik Tazminat Davası
Reyhan Cansu'dan, Uğur Güneş'e 1 TL'lik Tazminat Davası

Reyhan Cansu'dan, Uğur Güneş'e 1 TL'lik Tazminat Davası

Uğur Güneş'in, önceki yıllarda şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığını iddia etmiş ve ikilinin ev ortamında çekilmiş samimi fotoğraflarını yayınlamıştı.

A+A-

Magazin camiasında "Felaket Tellalı" lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, "Bir Zamanlar Çukurova'" dizinde "Yılmaz" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Güneş'in, önceki yıllarda şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığını iddia etmiş ve ikilinin ev ortamında çekilmiş samimi fotoğraflarını yayınlamıştı. Onur Akay şimdi de Reyhan Cansu'nun kadınlık gururu kırıldığı için Uğur Güneş'e açtığı 1 TL'lik tazminat davasında, Uğur Güneş'in avukatı aracılığı ile verdiği karşı dava dilekçesini paylaştı.

BU SEFER UĞUR GÜNEŞ 1 TL'LİK TAZMİNAT İSTİYOR!

Kendi internet sitesinde, "Kırılan kadınlık gururu ne olacak?" başlıklı bir yazı yazan Akay, "Uğur Güneş, avukatı aracılığı ile karşı dava dilekçesini verdi. Güneş, basına yaptığı açıklamasında yalan haber demişti ama dava dilekçesinde tanışma evresinden bahsediliyor ve dilekçede dava için gizli celse talebinde bulunuyor. Henüz gizli celse talebi kabul edilmemiş ama madem yalan haber neden gizli celse istiyor? Dilekçede ayrıca "Karşı davamızın kabulü ile müvekkilimiz lehine Bir Türk Lirası manevi tazminata hükmedilmesine karar verilmesini talep etmek gereği hasıl olmuştur." denilerek, bu sefer Uğur Güneş Reyhan Cansu'dan 1 TL'lik tazminat istiyor." İfadelerini kullandı.

TEHDİT VE TACİZ ETTİ!

Onur Akay'ın yazısında yer alan Uğur Güneş'in karşı dava dilekçesinde, Reyhan Cansu'nun Uğur Güneşi tehdit ve taciz ettiğinin yer alması ise dikkat çekti. "Bu konuyu Reyhan Hanım'a sorduğum da ise "bende telefonu bile yok" dedi." ifadelerini kullanan Akay, "Dilekçenin bir başka maddesinde Reyhan Cansu için, "Müvekkilimizi toplum nezdinde küçük düşürecek basın demeçleri vermek suretiyle müvekkilimizin kişilik haklarına saldırıda bulunmuş ve müvekkilimizin maddi ve manevi anlamda zarar görmesine sebep olmuştur." deniliyor. Reyhan Cansu ile samimi fotoğrafları yayınlanan Uğur Güneş'in, basın önünde "Pirim yaptırmayalım o insanlara" demesi ile Reyhan Hanım'ın kırılan kadınlık gururu ne olacak?" sorusunu sordu.

Davanın kapalı celse olarak devam etmesini isteyen Uğur Güneş'in, avukatı aracılığı ile verdiği dilekçede, "Karşı davamızın kabulü ile müvekkilimiz lehine Bir Türk Lirası manevi tazminata hükmedilmesine karar verilmesini talep etmek gereği hasıl olmuştur." denildi.

-350.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.