1. HABERLER

  2. MEMUR

  3. Resmi Açıklamalar Arka Arkaya Geldi… Asgari Ücret 2.900 TL Mi Olacak!
Resmi Açıklamalar Arka Arkaya Geldi… Asgari Ücret 2.900 TL Mi Olacak!

Resmi Açıklamalar Arka Arkaya Geldi… Asgari Ücret 2.900 TL Mi Olacak!

Asgari ücretle maaş alan çalışanlar için sevindirici açıklamalar geldi. Asgari ücret maaş zammı, son zamanlarda gündemden düşmüyordu. Bazı belediyeler ile uygulanmaya başlayan maaş artışı, diğer belediyeler tarafından da uygulanmaya başlarken; asgari ücretle çalışan vatandaşların dikkatini çekti. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Asgari ücretle maaş alan çalışanlar için sevindirici açıklamalar geldi. Asgari ücret maaş zammı, son zamanlarda gündemden düşmüyordu. Bazı belediyeler ile uygulanmaya başlayan maaş artışı, diğer belediyeler tarafından da uygulanmaya başlarken; asgari ücretle çalışan vatandaşların dikkatini çekti. Bazı belediyeler tarafından yapılan bu fırsat sonrasında çalışanlar “hangi belediyeler asgari ücrete zam yaptı?” sorusunu araştırmaya başladı.

Asgari Ücrete Zam Geldi!

Yapılan resmi açıklamaların kapsamında, Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; Adana’da da 2 Bin 700 TL asgari ücret uygulamasının başladığını duyurdu. Başkanın yaptığı açıklamalara göre; yapılan bu artışın belediye bütçesinde herhangi bir olumsuz sonuca ulaşmadığı, aksine 60 milyon TL’lik açığın kapatılarak 50 Milyon TL gelir getireceğini belirtti.

Başkan Zeynel Karaların Açıklamaları

Başkan Karalar, yapılan zam ile ilgili yaptığı açıklamada; “Uzun zamandır işçiye zamanında para ödeyemeyen bir Büyük şehir Belediyesi vardı. Çalışanlarımıza, 6-7 ay içinde maaşı gününde ödeyeceğimize dair söz verdik. Bir ay gecikmeyle, geçen ay çalışanlarımıza ayın 15’inde maaşı ödedik ve geçmişe dönük maaş alacağı olan işçi kalmadı. Bundan sonra her ay düzenli olarak maaşlar ödenecek. Benim işçim, ‘Maaşım ne zaman yatacak?’’ diye düşünmeyecek. Ayın 15’inde söz verdiğimiz günde para hesaplarda.” dedi

Asgari Ücrete Zam Gelecek Mi?

Adana Büyük Şehir Belediyesinin zam haberinin üzerine, gözler diğer belediyelere çevrildi. Diğer belediyelerden henüz bir yanıt ya da açıklama gelmezken; Asgari ücretli vatandaşların zam beklentisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum