1. HABERLER

  2. OTOMOBİL

  3. Renault'un yeni modeli piyasayı Alt Üst Etti! Hem Görünümü hem fiyatıyla Müşterilerin başını döndürecek!
Renault'un yeni modeli piyasayı Alt Üst Etti! Hem Görünümü hem fiyatıyla Müşterilerin başını döndürecek!

Renault'un yeni modeli piyasayı Alt Üst Etti! Hem Görünümü hem fiyatıyla Müşterilerin başını döndürecek!

Renault'un Yeni Soluğu İşte Kardian Modeli! Uygun fiyatlarla araç sahibi olmak isteyenler için müjde! Renault, yeni modeli Kardian ile piyasayı sallamaya hazırlanıyor. İşte detaylar:

A+A-

Uygun fiyatlarla araç sahibi olmak isteyenler için müjde! Renault, yeni modeli Kardian ile piyasayı sallamaya hazırlanıyor. İşte detaylar:

Renault, Yepyeni Kardian Modelini Tanıttı!

Araç sahibi olmayı düşünenler için heyecan verici bir haber! Renault, yeni Kardian modelini tanıtarak araç dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Bu heyecan verici modelin tüm detayları haberimizde!

Renault Kardian: Yenilik ve Performans Bir Arada

Renault, otomobil markaları arasında uzun süre tercih edilen bir marka olmayı sürdürüyor. Şimdi ise Kardian modeli ile sınırları zorluyor. Yepyeni Kardian modelinde Renault'un ikonik logosu ön planda yer alırken, geniş bir panjur ve merkezi hava girişi aracın ön tasarımını vurguluyor. Alt bölümde yer alan sis lambaları ve şık gri renkli koruma plakası, bu modeli benzersiz kılıyor. İç mekanda, üç kollu direksiyon simidi ve arkasında dijital ekran sizi karşılıyor. Orta kısımda, kablosuz Apple CarPlay desteğine sahip 8 inçlik bir multimedya sistemi bulunuyor.

Teknoloji ve Güvenlik Öncelikli

Fransız markası, Kardian modeli ile kör nokta uyarı sistemi ve çoklu kamera sistemine sahip tek araç olduğunu vurguluyor. Bu modelde adaptif hız sabitleyici, otomatik acil durum freni ve yokuş kalkış desteği gibi güvenlik özellikleri de bulunuyor. Motorun altında ise 1.0 litrelik üç silindirli turbo benzinli bir motor bulunuyor. Bu motor, 125 PS güç ve 220 Nm tork üretiyor. Kardian modelinin üretimine Brezilya'da başlandıktan sonra Fas'ın Kazablanka fabrikasında da üretime geçilmesi planlanıyor.

Uygun Fiyatlarla Geliyor

Henüz fiyatlandırma hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Kardian modelinin uygun fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. Renault'un bu yeni modeli, hem donanımı hem de fiyatıyla görenlerin başını döndürecek gibi görünüyor. Araç sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olabilir. İşte Renault'un Kardian modeli, hem şıklığı hem de performansı bir araya getiriyor.

renault-un-yeni-modeli-piyasayi-salladi-hem-donanimi-hem-fiyatiyla-gorenin-basini-dondurecek-1200-375668.webprenault-kardian-modelini-tanitti-479599.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.