1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Realme XT Performansı İle Büyülüyor
Realme XT Performansı İle Büyülüyor

Realme XT Performansı İle Büyülüyor

Geçtiğimiz günlerde Türkiye piyasasına gireceği açıklanan Realme markasının ülkemizde satışa sunulan 2 modelinden biri olan Realme XT fiyat performans anlamında tüketicileri büyüledi.

A+A-

Realme firması 2018 yılında kurulmasına rağmen arkasında sektörde büyük bir tecrübeye sahip bir ekip olması ile birlikte çok hızlı bir sıçrama gerçekleştirdiği görülüyor.

2018 yılında akıllı cep telefonu piyasasında ilk 100’de bile yer almayan marka 2019 yılında ise akıllı cep telefonu sektöründe en çok payına sahip 7. marka olurken uzmanlar 2020 yılında markanın ilk 5’e girmesini bekliyor.

Markanın bu denli büyümesinde kalite ve teknoloji anlamında üstün modeller üretirken fiyat anlamında son derece uygun fiyatlı modeller piyasaya sürmesi olarak gösteriliyor.

Markanın ülkemizde bugün itibari ile satışa sunduğu modeller içerisinde sahip olduğu özellikler ve özelliklerine göre son derece uygun fiyatı ile Realme XT modeli ön plana çıkıyor.

Realme XT Özellikleri

Realme firması tarafında ülkemizde satışa sunulan 2 modelden biri olan Realme XT sahip olduğu teknoloji ve tasarım ile fiyatının çok üstünde bir performans ortaya koyuyor.

Realme XT özellikleri arasında 6,4 inç SUPER AMOLED ekranı, 16 MP ön kamera, 64+8+2+2 MP 4 adet arka kamera, 8 GB Ram, 128 GB depolama alanı, 400 mAh hızlı şarj özellikli batarya kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 712 özellikleri ön plana çıkıyor.

Ayrıca tasarımı ile hem görsellik hem de kullanım kolaylığı sağlayan bu model 2.999 TL fiyatı ile de fiyat performans anlamında son yılların en dikkat çekici modeli oluyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.