1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Ramo dizisinden şok hamle! Final yaptı denildi yeniden mi başlıyor? Hayranlarını sevindiren haber geliyor…
Ramo dizisinden şok hamle! Final yaptı denildi yeniden mi başlıyor? Hayranlarını sevindiren haber geliyor…

Ramo dizisinden şok hamle! Final yaptı denildi yeniden mi başlıyor? Hayranlarını sevindiren haber geliyor…

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Ramo geçtiğimiz hafta final yapmıştı. Fakat gelen son dakika haberlerine bakılacak olduğu zaman Ramo yeniden başlıyor. Kısa süre içerisinde final bölümü ile ekranlara gelen dizi her ne kadar final yapsa bile konu hakkında artık bir bölüm dahi ekranlara gelmeyecek gibi bir bilgi verilmemişti.

A+A-

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Ramo geçtiğimiz hafta final yapmıştı. Fakat gelen son dakika haberlerine bakılacak olduğu zaman Ramo yeniden başlıyor. Kısa süre içerisinde final bölümü ile ekranlara gelen dizi her ne kadar final yapsa bile konu hakkında artık bir bölüm dahi ekranlara gelmeyecek gibi bir bilgi verilmemişti. Fakat gelen son dakika açıklamaları ile Ramo yeniden ekranlara geliyor. Bir anda her şey tam tersine döndü. Müjdeli haberler tüm sevenlere çoktan verildi bile. Ekranlara yeniden gelecek dizi içerisinde reyting rekorları kırılmaya devam ediyor. Peki, ne zaman ekranlarda yer almaya başlayacak?

Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım gibi güçlü isimlerin başrollerinde yer aldığı Ramo dizisi her Cuma akşamı Show TV ekranları içerisinde yer almaya devam ediyordu. Fakat final yapmıştı. Her ne kadar Kırmızı oda ile arka sokaklar gibi güçlü yapımlar ile aynı anda ekranlara gelmiş olsa bile yine de tüm sevenler tarafından büyük bir beğeni ile takip ediliyordu. 40 hafta boyunca aralıksız bir şekilde ekranlarda yerini alan dizi hikayesi ile de iyi bir şekilde dikkatleri çekmeyi başarıyordu. Ramo dizisi final yapacak olduğu zaman için ramazan bayramının sonu olarak açıklama gelmişti. Fakat bir anda alınan karar ile beraber kısa sürede bir anda final yaptı. Son gelen bilgilere göre ekranlarda gerçekten de yeniden yer alacak mı?

Özellik ile sosyal medya dünyası üzerinde büyük yankılar oluşturmayı başaran dizi için final olması tüm hayranların büyük bir yıkım ile yüz yüze olmalarına neden oldu. Bir anda dizinin apar topar bir şekilde ekranlardan kaldırılması sevenlerinin tepki göstermesine neden oldu. Dizi oyuncuları ve yapım ekibi hala hayranlarının isteklerini kırmadılar. Dizi yeniden ekranlara kaldığı yerden devam edecek diye açıklama geldi.

Ramo yeniden geliyor…

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Ramo bu sefer de gündüz kuşağı ya da ikindi kuşağı içerisinde ekranlarda sevenleri ile buluşacak. Net zaman açıklanmamış olsa bile tekrar bölümleri yine ekranlarda sevenleri için yayına alınacak. Eski bölümleri ile ekranlara geri dönüş yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.