1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Ramo Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Ramo Dizisinde Üzücü Bir Ayrılık
Ramo Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Ramo Dizisinde Üzücü Bir Ayrılık

Ramo Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Ramo Dizisinde Üzücü Bir Ayrılık

Show TV ekranlarında 11 bölüm olarak yer alan Ramo dizisi de korona virüs salgını nedeniyle çekimlerini durdurmuştu ve Ramo dizisi çekimleri ne zaman başlayacak konusu diziyi merak eden izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu konuya ilişkin olarak yalnızca İlker Aksum’dan dizinin çekimlerine Ağustos ayında devam edileceğine dair bir açıklama gelmişti.

A+A-

Show TV ekranlarında 11 bölüm olarak yer alan Ramo dizisi de korona virüs salgını nedeniyle çekimlerini durdurmuştu ve Ramo dizisi çekimleri ne zaman başlayacak konusu diziyi merak eden izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu konuya ilişkin olarak yalnızca İlker Aksum’dan dizinin çekimlerine Ağustos ayında devam edileceğine dair bir açıklama gelmişti. Bunun dışında dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı konusunda bir haber alınmadı.

Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in paylaştığı Ramo dizisinde aynı zamanda üzücü ayrılık haberleri de gündeme geldi. Dizinin ikinci sezonu öncesinde İçeride isimli dizide Barış karakteri ile dikkat çeken Deniz Gürzumar Ramo dizisinde de Bücür karakterine can veriyordu. Deniz Gürzumar sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile ayrılık haberini iletti.

Yapmış olduğu paylaşımda “Hoşça kal Bücür.. Yolunuz açık olsun Ramo’nun güzel insanları” yazısını yazdı. Bu yazıya göre oyuncunun diziden ayrıldığı haberi Ramo dizisi sevenleri son derecede üzmüş olsa bile yine de izleyicilere umutlu bir mesaj da verdi. Yazmış olduğu yazıda yolunuz açık olsun Ramo’nun güzel insanları derken Ramo dizisi sevenler dizinin çekimlerine devam edileceği mesajını aldı.

Ramo Dizisi Ayrılık Haberleri

Dizide Bücür karakterini canlandıran Deniz Girzumar’ın sosyal medya hesabı üzerinde paylaşmış olduğu ayrılık haberi dışında Ramo dizisi ayrılık haberleri başka karakterler için de gündeme geldi. Yine sosyal medya hesaplarında yapılan haberlere göre diziden Görkem Sevindik’in de ayrılacağı söylemleri dolaşıyor.

Bunun beraberinde Süleyman karakterini canlandıran Hakan Salınmış’ın da artık dizide yer alamayacağına dair haberler gündemde geziyor. Bu iki oyuncunun henüz dizide yer almaya devam edip etmeyeceklerine dair kesin bir haber bulunmamakta.

Tüm bu gelişmeler beraberinde Ramo dizisini sevenler rahatsız olarak dizinin devam etmesini istediklerini belirterek sosyal medyadan mesajlar paylaştılar. Devamında neler olacağını ilerleyen sürelerde öğreneceğiz.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı dizinin kimlerle ve ne zaman devam edeceği konusu merak ediliyor. Dizide yer alan oyuncular ise Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Yiğit Özşener, İlhan Şen, Cemre Baysel, Sacide Taşaner, İdil Fırat, Rüzgâr Aksoy ve Efsane Odağ.

www.nutuk.com.tr

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.