1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Ramo 14. Bölümde Şok Gelişme! Yeni Bölüm Nefes Kesiyor!
Ramo 14. Bölümde Şok Gelişme! Yeni Bölüm Nefes Kesiyor!

Ramo 14. Bölümde Şok Gelişme! Yeni Bölüm Nefes Kesiyor!

Her cuma aksamının sevilerek izlenen dizisi Ramo, 14. bölümüne ait 2. fragmanı yayına aldı. Fragmandan izlenenlere göre Cihangir oğlunu öldüren kişinin kim olduğunu bulmak için bir anda harekete geçiyor. Sibel'in de kaçırılmış olmadıysa bir anda ortalığı iyice karıştırıyor. İşte Ramo 14. bölüm 2. fragman hakkında merak edilenler...

A+A-

Ramo 13. bölümde neler oldu?

Ramo da herkes kaygı ile nasıl hareket edeceğinin planlarını yaparken Ramo'nun bunlar arasında kimseye boyun eğme gibi bir niyeti yok. Şimdi ölümcül düzeyde olan bir macera içinde olan Ramo'yu bekliyor.

Cihangir hiç beklemediği bir anda Ramo'yu karşısında görüyor. Her ne kadar onu öldürmek için can atan birisi olsa bile bir anda onu affetmek zorunda kalıyor. Ramo, Cihangir için öyle bir teklif sunacak ki Cihangir her ne kadar öldürmek istese bile durum karşısında hiç düşünmeden İstanbul içinde yaşamasına izin verdiği ve dokunulmazlık hakkı verdiği için burada iş yapmasına da izin verir. Her ne olursa olsun Sibel için artık geri dönüş yolu yok. 

Kendi cehennemini yine kendisi yarattığı için Cihangir'in evinde bir köle gibi yaşamak zorunda kalır. Bir yandan da Taner'in de bu anlarda Ramo'nun peşini bırakmak gibi bir niyeti asla yoktur. Evlendiği anlarda düğününü berbat hale getirmiş olmasının ardından cezaevinden nasıl çıkmış olduğunu merak ederken Taner'in bu konuda araştırmaları devam ediyor.

 

Bir yandan da ona yardım eden Yavuz'u bir hayli sıkıştırıyor. Ramo'dan haberi olmadan bir yandan Ramo'ya yardım etmeye çalışan Sibel'in başı ölümcül bir şekilde belaya giriyor. Bu anlarda Ramo böylesi şeyler ile baş etmeye çalışırken ailesi ile beraber iş yapabilmek adına kiralamış olduğu limanın da eski sahipleri ile başı belada oluyor.

Cuma akşamlarının heyecan ile izlenmeye devam ettiği Ramo dizisinin 14. bölümüne ait 2. fragmanı da yayına alındıktan sonra büyük bir merak ile neler olacağına dair araştırmalar son hızı ile devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.