1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. QNB Finansbank'tan En Yüksek Kredi Tutarı ve En Düşük Faiz Oranıyla 90 Gün Ertelemeli Kredi Kampanyası!
QNB Finansbank'tan En Yüksek Kredi Tutarı ve En Düşük Faiz Oranıyla 90 Gün Ertelemeli Kredi Kampanyası!

QNB Finansbank'tan En Yüksek Kredi Tutarı ve En Düşük Faiz Oranıyla 90 Gün Ertelemeli Kredi Kampanyası!

Son zamanlarda en sık karşılaştığımız sorunlardan biri nakit ihtiyacı! Bu sorunu ortadan kaldırmak için o bankadan büyük bir fırsat var! Acil Nakit İhtiyacı Olanlara 90 Gün Vadeli 50.000 TL Kredi! Rusya-Ukrayna Savaşı da dahil olmak üzere Koronavirüs pandemisi sonrası tüm dünyada büyük sorunlara yol açmaya başlayan ekonomik kriz, daha da büyük sıkıntılara yol açmaya başladı!

A+A-

Son zamanlarda en sık karşılaştığımız sorunlardan biri nakit ihtiyacı! Bu sorunu ortadan kaldırmak için o bankadan büyük bir fırsat var!

Acil Nakit İhtiyacı Olanlara 90 Gün Vadeli 50.000 TL Kredi! Rusya-Ukrayna Savaşı da dahil olmak üzere Koronavirüs pandemisi sonrası tüm dünyada büyük sorunlara yol açmaya başlayan ekonomik kriz, daha da büyük sıkıntılara yol açmaya başladı! Bu durum, art arda gelen fiyat artışları ve azalan alım gücü nedeniyle Türkiye'de nakit sıkıntısına neden oldu!

Nakit sıkıntısı sorununu çözecek harika bir kampanya o banka tarafından açıklandı! Kampanya ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde…

50.000 TL KREDİ FIRSATI

Bankalar arasındaki müşteri rekabeti kıyasıya devam ederken; Bu durum vatandaşların işine geliyor! Finansbank'tan son kampanya geldi! 90 gün vadeli 50.000 TL kredi kampanyası acil nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara çare olacak!

EN KOLAY BANKA

Diğer bankalara göre en büyük kolaylığı sağlayan ve müşterilerine özel EFT ve havale işlemlerinden ücret talep etmeyen QNB Finansbank, müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 3 ay vadeli 50.000 TL kredi kampanyası başlattı. vatandaşlar!

DİĞER BANKALARDAN YÜKSEK

Diğer bankalar 10.000 TL'den kredi kampanyalarına başlarken, QNB Finansbank 50.000 TL'ye varan kredi fırsatı sunuyor. Üstelik %0,99 ile en düşük faiz oranını uyguluyor ve 90 gün (3 ay) vade seçeneği sunuyor!

BAŞVURU ŞARTLARI QNB

Finansbank'ın başlattığı kredi kampanyasını merak edenler veya başvurmak isteyenler bankanın resmi internet sitesinden gerekli bilgileri edinerek başvuru işlemini tamamlayabilirler!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler