1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. QNB Finansbank'tan Emeklilere Özel 80.000 TL'ye Kadar Nakit İmkanı! Hemen Başvurun Sınırlı Süreli...
QNB Finansbank'tan Emeklilere Özel 80.000 TL'ye Kadar Nakit İmkanı! Hemen Başvurun Sınırlı Süreli...

QNB Finansbank'tan Emeklilere Özel 80.000 TL'ye Kadar Nakit İmkanı! Hemen Başvurun Sınırlı Süreli...

QNB Finansbank, son dakika açıklamasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara 80.000 TL'ye kadar ödeme verme kampanyası başlattığını duyurdu. Hızlı finansman desteği arayanlara yönelik bu kampanya ile müşterilere ihtiyaç kredisi imkanı sunulacak. Başvurular için oldukça kolay bir yöntem kullanılarak vatandaşlara hızlı ve pratik bir çözüm sunuluyor.

A+A-

QNB Finansbank, son dakika açıklamasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara 80.000 TL'ye kadar ödeme verme kampanyası başlattığını duyurdu. Hızlı finansman desteği arayanlara yönelik bu kampanya ile müşterilere ihtiyaç kredisi imkanı sunulacak. Başvurular için oldukça kolay bir yöntem kullanılarak vatandaşlara hızlı ve pratik bir çözüm sunuluyor. Krediye başvurmak için T.C. kimlik numarasını 5030'a göndermek yeterli olacak ve başvuruların 5 dakika içinde sonuçlanması planlanıyor. Onaylanan krediler aynı gün müşterilerin hesaplarına yatırılacak.

QNB Finansbank, kampanyasını özellikle kredi puanı 1.500 ve üzeri olan müşterilerine yönelik olarak tasarlamış. Bu şartı sağlayan herkes, 80.000 TL'ye kadar olan krediden faydalanabilecek. Kredi başvuruları, QNB Finansbank müşterileri için internet bankacılığı ve mobil uygulama üzerinden yapılabileceği gibi SMS yöntemiyle de gerçekleştirilebilecek.

Emekli kişiler, emekli maaş hesapları üzerinden başvuruda bulunabilecekken, yüksek kredi notuna sahip ev hanımları da kredi fırsatından yararlanabilecekler. Kredilerin vadesi 24 ay olarak belirlenmiş.

Başvurunuz sonucunda kredi onayınızı öğrendikten sonra, ihtiyaçlarınızı hemen karşılamak için kredinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. QNB Finansbank'ın müşterilerine sağladığı kolaylık sayesinde nakit ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabileceksiniz.

Kampanyadan faydalanmak için başvurunuzu yapmak oldukça basit. T.C. kimlik numaranızı 5030'a göndererek başvurunuzu hemen gerçekleştirebilir ve ihtiyaçlarınıza hızlıca çözüm bulabilirsiniz. QNB Finansbank'ın bu avantajlı kredi kampanyası sayesinde finansal ihtiyaçlarınızı anında giderme fırsatı elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.