1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. QNB Finansbank Bankası büyük müjdeyi Açıkladı! 10.000 TL İçin 36 Ay Vadeli Ödeme İmkanı Sağlandı!
QNB Finansbank Bankası büyük müjdeyi Açıkladı! 10.000 TL İçin 36 Ay Vadeli Ödeme İmkanı Sağlandı!

QNB Finansbank Bankası büyük müjdeyi Açıkladı! 10.000 TL İçin 36 Ay Vadeli Ödeme İmkanı Sağlandı!

Bankalar arasında en popüler olan Finansbank, faaliyetleriyle 36 ay vadeli işlem yapmaya devam ediyor. Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir kampanya hazırlayan ve 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak Finansbank, 18 yaş üstü tüm bireysel müşterilerine kredi kullanacağını duyurdu.

A+A-

Bankalar arasında en popüler olan Finansbank, faaliyetleriyle 36 ay vadeli işlem yapmaya devam ediyor. Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir kampanya hazırlayan ve 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak Finansbank, 18 yaş üstü tüm bireysel müşterilerine kredi kullanacağını duyurdu. Başvuruyu yapan kişinin banka kredisi şartlarına uyacağını, işlemin hızlı bir şekilde tamamlanacağını anlatan Finansbank, yürüttüğü bu kampanyada Finansbank'ın 10.000 TL'ye kadar olan işlemleri hemen gerçekleştirdiğini açıkladı.

Bu kredi kampanyasına katılan vatandaşlar, ikamet ettiğiniz yerdeki cep telefonunuzdan kısa mesaj göndererek acil kredi başvurusunda bulunabilir veya banka şubesine gitmeden mobil uygulama üzerinden hızlı bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Banka kredi notu 1200 ve üzeri olan vatandaşlar Finansbank Ekspres Kredi ile ihtiyaç kredisine başvurabilecekler.

Düşük faiz oranlarıyla kredi kullanmak istiyorsanız, banka kredi puanınızın daha yüksek olması gerekmektedir. 

Cep telefonunuz üzerinden TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı: 50 30 numarasına gönderirseniz, Finansbank'ın SMS kredi servisine başvuru yapmış olacaksınız. 50 30 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka, değerlendirmeyi yapacak ve Genel Müdürlük tarafından sizin kimlik numaranız üzerinden ne kadar kredi onayı aldığınızın mesajı gelecektir. Kredi onayı aldıktan sonra bu parayı en yakın Finansbank şubesinden sadece kimliğinizle birlikte, ister bireysel müşteri temsilcisi üzerinden isterseniz de gişe personeli üzerinden kullanabilirsiniz.

Banka hesabı olan vatandaşlar ise SMS ile onay aldıktan sonra şubelere gitmeden, parayı kendi hesaplarına yatırılabilmektedir. 10000 TL ihtiyaç kredisi kullandığınız zaman kredi başvurusunu yapacak olan vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden eğer krediyi kendi hesabına, atacakları ise 36 ay vadeye kadar işlem yaparken, ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapacaktır.

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, sizleri hızlı bir şekilde işlem yapacak olan Finansbank, emekli olan ve çalışan vatandaşlara ayrıca kredi kampanyaları da yapmaktadır. Emekli maaşını Finansbank, üzerinden almak isteyen kişilere hızlı bir şekilde kredi imkanı sunan Finansbank, yapmış olduğu bu kampanyada 36 ay vadeye kadar yok, en'lerinizi gerçekleştirmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.