1. HABERLER

  2. OYUN

  3. Pubg oyuncularına üzücü haber! Türk hesapları birer birer silinmeye başladı….
Pubg oyuncularına üzücü haber! Türk hesapları birer birer silinmeye başladı….

Pubg oyuncularına üzücü haber! Türk hesapları birer birer silinmeye başladı….

7'sinden 70'ine herkes tarafından sevilerek oynanan pubg incelemeye girdi ve hesaplar teker teker siliniyor. Her kesimden her yaştan bireylerin telefonlarına indirerek oynadıkları oyun için gelen haber birçok oyun severin üzücü anlar yaşamasına neden oldu.

A+A-

7'sinden 70'ine herkes tarafından sevilerek oynanan Pubg incelemeye girdi ve hesaplar teker teker siliniyor. Her kesimden her yaştan bireylerin telefonlarına indirerek oynadıkları oyun için gelen haber birçok oyun severin üzücü anlar yaşamasına neden oldu.

Piyasada yer almaya başladığı ilk günden bu zamanlara kadar çok geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran mobil oyun, resmen dünyanın en sevilen oyunlarından bir tanesi olmayı başardı. Daha bu oyun içinde hiç yer almamış, oynamamış ve telefonlarına indirmeyen insanlar bile oyunun kısa sürede ne kadar sevilen bir hale geldiğini biliyor.

Milyonlarca oyun sever tarafından gelen haber de adeta yas gibi karşılanmasına neden oldu. Kısa sürede gelen bu haber her kesime ulaştı. Mobil hesap tercih eden vatandaşların hesaplarının teker teker kontrol edilerek silinecek olduğu haberler oyun dünyasını bir anda alt üst etti.

Pubg oyununun bir siber saldırı karşısında adeta yok olmak üzere olduğu haberleri kısa sürede yayıldı. Bu durum çok sık bir şekilde oyunlarda yer alan oyun severlerin derin bir yas ile karşılaşmasına neden oldu. Ne olduğunu anlamadan, bir anda oyun içerisinde online olamayan oyun severler ilk başlarda her ne kadar durumun asıl nedenini anlamamış olsalar bile, gelen haberler karşısında resmen şok oldular.

Kısa sürede meydana gelen bu kısıtlama ile resmen 3 milyon üzerinde yer alan oyuncusu hesapları askıya alındığı için online olamaz hale geldi.

Pubg severlerin mağduriyeti her geçen gün artıyor...

Ortalama olarak üç milyon üzerinde pubg mobil oynamaya devam eden oyun sever 9 ve 15 Ekim tarihleri arasında uğradıkları siber saldırı yüzünden oyunda online olarak yer alamadılar. Hesapları askıya alınan oyun severler, bu kısıtlamanın asıl nedenlerinin de farklı farklı hileler yer almasından dolayı meydana geldiği gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldılar.

Şuan oyun içerisinde hala hile kullanmaya devam eden vatandaşlar için de bu durum ile yüz yüze olma olayları hala devam ediyor. Geçtiğimiz haftalar içerisinde oyun adeta büyük bir siber saldırıya uğradı. Dünya çapında yer alan mobil kullanıcılar için gelen kısıtlamalar yüzünden büyük hüsrana uğradılar. Fakat hile yapan kesimleri temizlemek için hala hız kesmeden devam ediyor.

Bu yüzden dolayı da pubg mobil oyunu üzerinde geçici bir süre de olsa kısıtlamalar devam ediyor. Her ne kadar farklı hile teknikleri kullananlar da yer alsa bile onlar da tespit edilerek hesaplarına engel geldi.

Bir kısmı geçici olarak hesaplarını kayıp ederken bir kısmı da pubg mobil oyununu kalıcı olarak hesaplarını kayıp ettiler. Bu durum en çok da otomatik nişan yanı sıra röntgen hilesi yapan oyun severlerin yaptıkları hileler karşısında meydana geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.