1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. PTT’den müjde: Başvuru süreci başladı! Nakdi destek ödemelerinden kimsenin haberi yok…
PTT’den müjde: Başvuru süreci başladı! Nakdi destek ödemelerinden kimsenin haberi yok…

PTT’den müjde: Başvuru süreci başladı! Nakdi destek ödemelerinden kimsenin haberi yok…

PTT kanadından müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Başvuru yapmayanlar olsa bile bayramda ve sonrasında ödemeleri alabilecekler. Nakdi destek ödemelerinden kimsenin haberi yok. PTT aracılığı ile herkese nakdi destek ödemeleri verilecek. PTT tarafından yayına alınan detaylar ile beraber ihtiyaç kredisi kapsamında değerlendirmeler gelmeye başladı. 2021 yılı içerisinde verilecek olan bu ödemelere

A+A-

PTT kanadından müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Başvuru yapmayanlar olsa bile bayramda ve sonrasında ödemeleri alabilecekler. Nakdi destek ödemelerinden kimsenin haberi yok. PTT aracılığı ile herkese nakdi destek ödemeleri verilecek. PTT tarafından yayına alınan detaylar ile beraber ihtiyaç kredisi kapsamında değerlendirmeler gelmeye başladı. 2021 yılı içerisinde verilecek olan bu ödemelere anında herkes SMS ile katılım sağlayabilecekler ve onay alıp almayacaklarına bakabilecekler.

PTT ile aktif bank bir olarak yaşanan bu zorlu günlerde bu ay sonuna kadar başvuru yapan vatandaşlara 40 bin TL kredi fırsatı verilecek. Kredi notlarında sorun olan vatandaşların da onay alması için banka tarafından istenen şartları yerine getirmeleri gerekiyor.

PTT ile aktif bank kredi başvuru süreci başladı…

Aktif bank n kolay kredi ile beraber vatandaşlara 36 ay vade ile 40 bin TL ye varan kredi fırsatları sunacak. Bir yandan da isteklere göre 3 ay ertelemeli olarak krediler verilecek. İstenen kredi miktarı yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazarak 3050 numarasına kısa mesaj atan herkes anlık olarak başvuru yapabilecekler.

3 ay ertelemeli kredi ödemeleri de ekim ayına başlayacak. Emekli olan vatandaşlar da eğer kredi almak isterlerse 60 bin TL ye kadar anlık ödeme almanın rahatlıklarını hissedebilecekler. İhtiyaç kredisi almak isteyen emeklilerin en yakın PTT şubelerine gitmesi yeterli olacak. Eğer emekli vatandaşların kredi notları düşük olsa bile yine de emekli maaş müşterisi olma durumlarına göre anlık olarak başvuru yaparak 36 ay vade 3 ay erteleme fırsatları ile 60 bin TL ye varan kredileri düşük faiz oranları ile alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.