1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. PTT’den 10 bin TL kredi müjdesi! PTT başvuruları almaya başladı…
PTT’den 10 bin TL kredi müjdesi! PTT başvuruları almaya başladı…

PTT’den 10 bin TL kredi müjdesi! PTT başvuruları almaya başladı…

PTT şubelerine kimlik ile giden vatandaşlar için kredi başvuruları başladı. Yaşanan bu zorlu günlerde başvuranlar için 10 bin TL kredi destek ödemeleri veriliyor.

A+A-

PTT şubelerine kimlik ile giden vatandaşlar için kredi başvuruları başladı. Yaşanan bu zorlu günlerde başvuranlar için 10 bin TL kredi destek ödemeleri veriliyor.

Vatandaşlar gelen bu müjdeli haber karşısında nereye ve hangi şartlar ile nasıl başvuru yapacaklarını araştırmaya başladı. PTT üzerinden onaylı olarak kişilerin kredi notları düşük olsa bile kredi alabilecekler.

PTT ödemeleri sırasında eğer kişiler en ufak bir sıkıntı ile yüz yüze olmadılarsa bu süreçler içerisinde başvuru yaparak anında onay alabilecekler. Kimlik ile PTT şubelerine giden kişilere bu destekler verilecek.

10 bin TL kredi başvurusu…

PTT kapsamında verilen kredi için kişiler direk PTT şubelerinden onay almayacaklar. Anlaşmalı olduğu kurum tarafından krediler verilecek. Aktif bank ve İNG bank tarafından gelen onay ile kişilere kredi verilecek. Kişilerin kredi notları ne kadar düşük olur ise olsun yine de başvuruların olumlu sonuçlanma ihtimalleri gerçekten de yüksek.

PTT aktif bank kredisi…

PTT aktif bank kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin maaşlarını PTT şubelerinden alıyor olmaları gerekir. Eğer emekli maaşları PTT ile alınıyorsa kişilere kredi verilecektir. Bunun yanı sıra internet üzerinden kişiler başvuru yapabilecekleri gibi SMS yöntemi ile de başvuru yapabilecekler. Tabi ki bu noktada kişilerin kredi notları devreye girecek ve yüksek olma şartları aranacak. TC kimlik numaraları yazılarak 3050 numarasına atılan ısa mesajlar ile başvurular yapılabilecek.

PTT İNG bank kredisi…

PTT İNG bank kredisi almak isteyen kişiler kimlikleri ile beraber en yakın PTT şubelerine gidebilecek ve buradan yüz yüze olarak başvurularını yapabilecekler. PTT şubesi üzerinden kişilerin yapacak oldukları başvurular anında olumlu ya da olumsuz olarak sonuçlandırılması yapılır. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak verilen 10 bin TL kredi için kişiler PTT kapsamında olumlu bir onay aldılarsa anında PTT şubeleri üzerinden kredilerini alabilecek ve ödeme planlarını ayarlayabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.