1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. PTT ve Aktif Bank'tan 43000 TL ihtiyaç kredi müjdesi! Kefilsiz belgesiz PTT kredisi ile hayallerinizi kavuşun!
PTT ve Aktif Bank'tan 43000 TL ihtiyaç kredi müjdesi! Kefilsiz belgesiz PTT kredisi ile hayallerinizi kavuşun!

PTT ve Aktif Bank'tan 43000 TL ihtiyaç kredi müjdesi! Kefilsiz belgesiz PTT kredisi ile hayallerinizi kavuşun!

PTT, kredi ödemelerini PTT sistemi üzerinden yapacak tüm vatandaşlara uygun faiz oranları sunan yeni bir nakdi kredi kampanyası başlattı. Başvurunun ardından 5 dakika içerisinde onaylanan krediler uygun bulunan kişilerin hesaplarına yatırılacaktır. 43.000 TL'ye kadar kredi kullanacak olanlar kredi notu düşük olsa dahi herhangi bir gelir belgesi veya kefil göstermeden kredi başvurusunda bulunabilir

A+A-

PTT, kredi ödemelerini PTT sistemi üzerinden yapacak tüm vatandaşlara uygun faiz oranları sunan yeni bir nakdi kredi kampanyası başlattı. Başvurunun ardından 5 dakika içerisinde onaylanan krediler uygun bulunan kişilerin hesaplarına yatırılacaktır. 43.000 TL'ye kadar kredi kullanacak olanlar, kredi notu düşük olsa dahi herhangi bir gelir belgesi veya kefil göstermeden kredi başvurusunda bulunabilirler. Ayrıca 36 aya varan vade seçeneği ile geri ödeme planı oluşturabilirler.

PTT üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ve bankanın şartlarını taşıdığınıza inanıyorsanız şubeye gitmenize gerek kalmadan hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. PTT ve Aktif Bank tarafından hayata geçirilen bu kredi kampanyası, kredi notu düşük olan vatandaşların diledikleri zaman kredi başvurusunda bulunmalarını, SMS kredi onayı almalarını ve kredi ödemelerini yapmalarını sağlıyor.

SMS ile nakdi kredi başvurusu yapmak isteyenler için hızlı bir kredi onay süreci sağlayan PTT, kredi kararını ve ödeme detaylarını başvuru sahibinin cep telefonuna gönderiyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak için PTT yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp 30 50'ye mesaj atmanız yeterli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.