1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. PTT, Borcu Olanlara Müjdeli Haberi Duyurdu! Pazartesi Şubeye Gidin, Düşük Faizli Krediyi Kapın!
PTT, Borcu Olanlara Müjdeli Haberi Duyurdu! Pazartesi Şubeye Gidin, Düşük Faizli Krediyi Kapın!

PTT, Borcu Olanlara Müjdeli Haberi Duyurdu! Pazartesi Şubeye Gidin, Düşük Faizli Krediyi Kapın!

PTT, Borcu Olanlara Müjdeli Haber: Pazartesi Şubeye Gidin, Düşük Faizli Krediyi Kapın! PTT, nakit ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koşuyor! Özel bir kredi kampanyası başlatan PTT, 20.000 TL'ye kadar faiz avantajlı kredi fırsatı sunuyor.

A+A-

PTT, nakit ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koşuyor! Özel bir kredi kampanyası başlatan PTT, 20.000 TL'ye kadar faiz avantajlı kredi fırsatı sunuyor.

Acil Nakit İhtiyacınıza PTT Çözümü

PTT, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların yanında olmayı hedefliyor ve bu kampanya ile nakit sıkıntısı çekenlere nefes aldırıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 3 ay ödeme erteleme seçeneği de dahil olmak üzere kolayca 20.000 TL'ye kadar nakit çekebilecekler. Kampanyadan yararlanmak için son başvuru tarihi pazartesi olarak açıklandı. Kredi notu düşük olanların da faydalanabileceği bu kampanya sayesinde, acil ihtiyaçlar hızla giderilebilecek.

Düşük Faizli Kredi İmkanı PTT'de

PTT, ihtiyaç kredisi ile düşük faizli kredi imkanı sunuyor. SMS ya da şube başvurusuyla anında nakde dönüştürülebilen krediler, finansal sıkıntıları çözüme kavuşturacak. PTT, son başvuru tarihine kadar bu kolaylıktan yararlanmak isteyenlere kapılarını açıyor. Nakit ihtiyaçlarına hızlı çözüm arayan herkes, pazartesi PTT şubesine gitmeli ve bu fırsatı değerlendirmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.