1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. PTT Bank'tan Emeklilere 80 Bin TL Kredi! Hemen Başvuru Yapın...
PTT Bank'tan Emeklilere 80 Bin TL Kredi! Hemen Başvuru Yapın...

PTT Bank'tan Emeklilere 80 Bin TL Kredi! Hemen Başvuru Yapın...

Emekli maaşlarını PTT’den alan vatandaşlara uygun faizler ile kredi verileceğinin müjdesini veren PTTBank, 1250 TL’den 80bin TL’ye kadar üstelik 60 ay vade seçeneği ile emeklilerin yüzünü güldürdü.

A+A-

Müşterilerin PTTBank’ın sunduğu bu kredi imkânından faydalanabilmek için emekli maaşlarını buradan almaları gerekiyor. Peki, kredi alabilmek için başka ne yapmak gerekir? Kredi alabilmek için hangi belgeler gerekiyor? Gibi soruların detayı haberimizde…

Kimlik belgeniz ile PTT iş yerlerine başvuru yapmanız hâlinde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru yaparken başvuru formunuzu doldurmayı unutmayınız. Bu aşamaları tamamlamanızın ardından kredinizin değerlendirme süreci başlıyor. Onaylanması mümkün olan krediler için şubeye gitmenize gerek kalmayacaktır.

Koronavirüs önlemleri kapsamında PTT SMS kredi hizmetini kullanarak ön başvuru yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

PTT’nin 80 bin TL’lik Kredisine SMS Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTTBank maaşları kendisinden alan emeklilerine 80 bin TL kredi veriyor. Salgın sürecinde kredi başvurularınızı SMS yolu ile yapmanız, insanlar ile temas etmenizin önüne geçeceğinden daha sağlıklıdır. Peki SMS kredi başvurusu nasıl yapılır?

PTT yazarak boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazın ve 3050’ye gönderin. Kredi başvurunuz için bunu yapmanız yeterli olacaktır.

Başvurularınızın onaylanması hâlinde müşteri SMS yolu ile bilgilendirilecektir. Kredilerinizi ATM ile PTT internet ve mobil bankacılığı aracılığı ile kullanabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.