1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Premier Lig'de Lider Manchester City Kazandı, Rodri'nin Kırmızı Kartı Dikkat Çekti!
Premier Lig'de Lider Manchester City Kazandı, Rodri'nin Kırmızı Kartı Dikkat Çekti!

Premier Lig'de Lider Manchester City Kazandı, Rodri'nin Kırmızı Kartı Dikkat Çekti!

Premier Lig'de heyecan doruktaydı! Lider Manchester City, evinde Nottingham Forest karşısında 2-0'lık galibiyetle üstün bir performans sergileyerek mükemmel başlangıcını sürdürdü.

A+A-

Premier Lig'de heyecan doruktaydı! Lider Manchester City, evinde Nottingham Forest karşısında 2-0'lık galibiyetle üstün bir performans sergileyerek mükemmel başlangıcını sürdürdü. Bu sonuçla City, sezonda oynadığı tüm maçlardan galip ayrılarak toplamda 18 puana ulaştı ve rakiplerine gözdağı verdi.

İLK KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Ancak karşılaşmanın dikkat çeken anlarından biri, Manchester City'nin orta saha oyuncusu Rodri'nin 47. dakikada kırmızı kart görmesi oldu. İspanyol oyuncu, profesyonel kariyeri boyunca ilk kez doğrudan kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu kartın etkisiyle, Rodri, iki hafta sonraki Arsenal maçını kaçıracak, bu da City için bir eksiklik anlamına geliyor.

Diğer bir maçta ise Luton Town ile Wolves arasındaki mücadele 1-1 berabere sonuçlandı. Luton, bu sezonki ilk puanını alırken, Wolves ise puanını 4'e çıkardı. Ev sahibi takımın golünü 65. dakikada penaltıdan Morris kaydederken, konuk takım 50. dakikada Neto ile eşitliği sağladı. Ancak Wolves'ta Bellegarde, 39. dakikada kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.

HEYECAN DEVAM EDİYOR!

Crystal Palace ile Fulham arasındaki mücadele ise gol olmadan sona erdi. Her iki takım da bu beraberlikle puanlarını 8'e çıkardılar. Bu müsabakada gol sesi çıkmamış olsa da mücadele ve rekabet üst seviyedeydi. Premier Lig'de heyecan devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.