1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Popun kraliçesi Rihanna'dan, salgınla mücadeleye dev yardım
Popun kraliçesi Rihanna'dan, salgınla mücadeleye dev yardım

Popun kraliçesi Rihanna'dan, salgınla mücadeleye dev yardım

Şarkıcılıktan sonra moda dünyasına da adımını atan popun kraliçesi Rihanna, koronavirüsle mücadele için 5 milyon dolar bağış yaptı.

A+A-

Şarkıcılıktan sonra moda dünyasına da adımını atan popun kraliçesi Rihanna, koronavirüsle mücadele için 5 milyon dolar bağış yaptı.

Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs için tedavi araştırmaları tüm hızıyla devam ederken, yardım kampanyaları da arka arkaya geliyor.

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Koronavirüs'le küresel çapta mücadele eden, acil durum hazırlık ve müdahale programlarını finanse eden Clara Lionel Derneği'ne 5 milyon dolar bağışladı.

Virüsle mücadeleye bağış yapan tek ünlü isim Rihanna değil. İşte salgınla ilgili mücadele için bağış yapan ünlü isimlerden bazıları...

Milan forması giyen futbolcu Zlatan Ibrahimovic, dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı bağış kampanyası başlattı. Kendisinin de bağış yapacağını açıklayan 38 yaşındaki futbolcu; "İtalya bana çok şey verdi ve bu dramatik zamanda, ben de bu sevdiğim ülkeye daha fazlasını geri vermek istiyorum. Benimle çalışan insanlarla birlikte hastaneler için bir bağış kampanyası başlatma ve iletişim gücümle birlikte mesajı yayma kararı aldım. Ciddi bir mesele bu ve ciddi bir yardıma ihtiyacımız var. Meslektaşlarımın gücüne, tüm profesyonel sporcuların ve küçük ya da büyük yardım yapmak isteyen herkese güveniyorum" dedi.

İlginç açıklamalarıyla bilinen Zlatan Ibrahimovic, sözlerini; "Birlikte, bencil olmadan her gün bizim hayatımızı kurtarmaya çalışan doktorlara ve hastanelere yardım etmeliyiz. Haydi hep beraber corona virüse tekmeyi vuralım ve bu maçı kazanalım. Umutmayın, eğer virüs Zlatan'a gelmezse, Zlatan virüse gider" diyerek noktaladı.

Blake Lively ve Ryan Reynolds

Hollywood'un gözde çiftlerinden olan Blake Lively ve Ryan Reynolds, koronavirüs salgını nedeniyle, kar amacı gütmeyen ve ihtiyacı olanlara güvenli gıda yardımı sağlayan iki kuruluş Feeding America ve Food Banks Canada'ya toplam 1 milyon dolarlık bağış yaptı.

Lady Gaga

16 Mart Pazartesi günü, Lady Gaga'nın kozmetik şirketi Haus Labs, online alışveriş karının %20'sini Los Angeles ve New York'daki yerel gıda bankalarına bağışlayacağını açıkladı.

Robert Lewandowski

Bayern Münih'in Polonyalı gol makinesi Robert Lewandowski, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele edilmesi amacıyla 1 milyon Euro'luk bağışta bulundu.

Justin Timberlake

Timberlake Instagram hikayesinde, memleketi Memphis, Tennessee'deki Mid-South Food Bank'e bağışta bulunacağını açıkladı. Timberlake, "Bu çılgın bir zaman, ama bu işte hepimiz birlikteyiz. Bunu sakın unutmayın. Küçük yardımlarla başlayın ve ihtiyacı olanlara yiyecek alarak yerel topluluklara destek olun" diyerek çağrıda bulundu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.