1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Polat Alemdar öyle bir geliyor ki adeta nefesleri kesecek!
Polat Alemdar öyle bir geliyor ki adeta nefesleri kesecek!

Polat Alemdar öyle bir geliyor ki adeta nefesleri kesecek!

Osman Sınav imzalı ATV’nin 'Yeni Kurtlar Vadisi' olarak bilinen yeni dizisi Yalnız Kurt, cuma günlerini ele geçirmeye geliyor. Arka Sokaklar'ın 16 yıllık tahtını sallar mı bilinmez ama; Aziz ve Kaderimin Oyunu dizilerini silkeleyeceği kesin gözüküyor

A+A-

Osman Sınav imzalı ATV’nin 'Yeni Kurtlar Vadisi' olarak adlandırılan yeni dizisi Yalnız Kurt, cuma günlerini sallamaya geliyor. Arka Sokaklar'ın 16 yıllık tahtını sallar mı bilinmez ama; Aziz ve Kaderimin Oyunu dizilerini silkeleyeceği aşikar.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizileri Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Kurtlar Vadisi gibi çok sevilen dizilerde imzası bulunan duayen yönetmen Osman Sınav, Yalnız Kurt ile bomba gibi geliyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yaşadığı krizi atlatamayan ATV, Yalnız Kurt ile izleyicisinin gönlünü almaya çalışacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fişi çekildi

Hatırlayacağınız üzere yapımcı şirket ile kanal arasındaki sözleşme krizinden sonra dizi hiçbir açıklama yapılmadan yayından kaldırılmıştı. Daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin Blu TV’yle anlaştığı iddia edilmişti.

ATV ile yeni kriz

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin yayınlanmayan 200. bölümü yenilenmiş “Son Efsane” adında sinema filmine dönüştürülmüştü. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ayrıca şubat ayında da Yeraltı adında başrolünde Ozan Akbaba’nın olacağı dizi projesi için hazırlıklara başlamıştı. Bu gelişme üzerine Atv, BVB Yapım’a 165 milyonluk dava açacağını duyurmuş, Blu TV de BVB Yapım’la yaptığı sözleşmeden çekilmişti. 

Osman Sınav ile anlaşma

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayından kaldırılmasının ardından oluşan boşluğu doldurmak için kolları sıvayan ATV, Osman Sınav'ın kapısını çaldı. Sınav da kendinden beklenenin en iyisini yapmanın peşine düştü; ve nihayet Yalnız Kurt ortaya çıktı.

Karanlık ilişkiler ifşa olacak

Fragmanında yer alan Deniz Gezmiş görüntüsü, Abdi İpekçi, Uğur Mumcu, Eşref Bitlis suikastları Kore Savaşı ve Dağlıca şehitleri dizinin Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacağının sinyallerini veriyor.

"Yetim kurtların hayatında aşka yer yoktur!" sözleriyle Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizileri aratmayacak Yalnız Kurt, izleyiciler tarafından dört gözle bekleniyor.

Hasan Denizyaran ve Damla Colbay gibi iki genç ismin başrolünde yer aldığı dizinin en çok dikkat çeken ismi ise usta oyuncu Cihan Ünal…

28 Ocak akşamı Yalnız Kurt fırtınası tüm dizileri olumsuz etkileyecek.

Dizi rekabetine Cuma günleri dahil olan Yalnız Kurt, Kanal D’nin 16 sezondur başarıyla devam eden Arka Sokaklar'ı tahtından indirmeye çalışacak. Bunu başarabilir mi zaman gösterecek. Ancak kendi izleyici kitlesini oturtan Arka Sokaklar'ın bundan çok da etkileneceği görünmüyor.

Aşk Mantık İntikam, izleyicisinin Yalnız Kurt'a mesafeli duracağı aşikar ancak Aziz ve Kaderimin Oyunu için aynı şeyi söylemek mümkün olmayabilir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan "Yalnız Kurt" geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak..

Hikayenin detayları ise şöyle: Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleyi anlatacak olan Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detaylarını görebileceksiniz..

Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimler?

Cihan Ünal
Hasan Denizyaran
Damla Colbay
Murat Han
Kürşat Alnıaçık
Deniz Evin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum